reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
To powiedz jej w twarz czego jej życzysz.Piszę to na randomowym forum siedząc na leżaku tak, jest okej. Nie mówię jej tego w twarz.
Lady Loka
To nic nie zmienia.Piszę to na randomowym forum siedząc na leżaku tak, jest okej. Nie mówię jej tego w twarz.
Na forum też ignorujesz posty cięzarnych?
Lady Loka
To może pora popracowac nad tym, żebyś nie straciła wszystkich koleżanek w imię bezsensownej zawiści?No jak widać nie skoro tu jestem? Tu są obcy ludzie więc mniej boli.
Lady Loka
Bzdura. Powiem wprost, nie przeżywasz nic niespotykanego. Każda kobieta po stracie ma podobne emocje i kazda musi sie nauczyć z nimi radzić. Jak mi córka zmarla na rękach to też potem spotykałam koleżanki z terminem w okolicach naszego i widziałam, jak duze mielibysmy już dziecko. Bolało? Tak. I pozwalałam sobie na te emocje, a nie kisiłam w sobie gniewu na cały świat i wszystkie ciężarne. Przeszło z czasem.Nie ma takiej możliwości
Ty w sobie to pielęgnujesz, to nie przejdzie Ci nigdy.
reklama
Zazuu
Dodałabym już tylko, że często dziecko nie leczy traum po tym co przyszliśmy. I warto zadbać o swoją głowę zanim sprowadzimy na świat nowe życie. Dziecko i ciąża zbyt często okazuje się nie wystarczającym lekarstwem na to wszystko co wcześniej nas zraniło i kończy się to tragicznie. A przed przyjściem na świat nowego człowieka nie tylko o ciało powinnismy zadbać, ale i o głowę. A może przede wszystkim o głowę
Podziel się: