reklama
0202oliwcia
Fanka BB :)
Dziękuje że pytasz .Oliwciu to wspaniale, jak sie czujesz? Ktory to juz tydzien?
Dzisiaj 15t6d objawów nie mam wcale czuje sie nie ciazowo ... A co do wczesniejszej informacji o 3 córeczce to chyba jednak bedzie synek bo na ostatnim usg tak wyszło ale nie napalam sie po nowym roku kolejna wizyta i zobaczymy ..
Co u was kobitki ??
0202oliwcia
Tak biore bo mnie zmusili [emoji36] nie bralam chyba do 10 tc wcale ale mnie nastraszyli zakrzepy ble ble ble itd .. Małgosia dobrze lobuz maly z niej sciaga bombki z choinki wszedzie jej pelno [emoji23]To wspaniałe Zastrzyki bierzesz? a jak Małgonia?
Mów lepiej co was słychac ??
Załączniki
0202oliwcia
O w morde jeża [emoji33][emoji33] jakie ona ma piękne i długie włoski. [emoji173][emoji171] śliczna myszkaZosia dokucza, a ja bym tez chciala jeszcze maluszka
Troszkr spamu Zobacz załącznik 926937Zobacz załącznik 926940Zobacz załącznik 926941
A z dzidziusiem jakieś przeszkody ? Co na to mąż ?
hajmal
Znam to, Zosia ugryzla nam jedna szklana babke.
U nas no wiesz teraz praca, praca choc chodze tylko na 3/5 etatu to mam dosc, a czas jeszcze szybciej leci.
Wczoraj rozmawialam z mezem a ten mnie zaskoczyl i mowi ze w nowym roku pomyslimy ..... yyyyyy szok ale to pewnie jakas zmylka byla
U nas no wiesz teraz praca, praca choc chodze tylko na 3/5 etatu to mam dosc, a czas jeszcze szybciej leci.
Wczoraj rozmawialam z mezem a ten mnie zaskoczyl i mowi ze w nowym roku pomyslimy ..... yyyyyy szok ale to pewnie jakas zmylka byla
0202oliwcia
A może jednak nie mów nie [emoji6] poczekaj może sam Cie zaskoczy [emoji7] jak to mój mąż mówi trzeba kuć żelazo puki gorące [emoji23][emoji23]Znam to, Zosia ugryzla nam jedna szklana babke.
reklama
0202oliwcia
Ja od czerwca schudłam 10 kg ale jeszcze bym sporo chciała [emoji6][emoji13] no ale obecnie znów bede tyc a nie spadać [emoji23] wezme sie za to po porodziePo tych moich problemach z tarczyca jest mnie za duzo, musze jeszcze troche zrzuci. No i lekarka ktora mnie prowadzila zakonczyla prowadzenie z tego skierowania ktore mialam i musze szukac nowego, tylko tak mi z czasem ciezko
Podziel się: