reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@hajmal dziękuje za radę właśnie tez podaje cebion 10krolek , inchalacje 2x dziennie woda morska i aromactiv na noc . Niestety dalej kaszelek i katarek byliśmy u lekarza ale płucka uszka Ok . W piątek przed nami dlugaaa podróż z Uk do Pl . 8 kwietnia mamy chrzest .
@ni_kusia kurde No u nas kolki trwały 2 dni pomogły butelki dr Brown . Ale ja. Byłam na mleku modyfikowanym . A spróbuj ścigać mleko i podawać jej w tej butelce ???naprawde te butelki działają "cuda"

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja mam karolinaadee jak by któraś chciala to zapraszam :)
Miłego dzionka , i gdybym była zajęta pakowaniem to życzę wam wesołego zajączka [emoji8]

Ja mam karolinaadee jak by któraś chciala to zapraszam :)
Miłego dzionka , i gdybym była zajęta pakowaniem to życzę wam wesołego zajączka [emoji8]

Leceeeeeeeeeeeeeeeee Cię szukac <3 u nas jakos leci ja sama chora od ponad tygodnia miska miała ostatnio temp 3 dni ale taka deliktana obstawiamy na zęby od wczoraj ma katar niestety i tez inhalujemy się i odciągamy

Nikusia u nas kolki byly tak gdzies ok 1,5 m miala Zosia. Dodatkowo miala brzydka skore taka szorstka zaczerwieniona I za uszami ranki. Przerabialismy espumisan a potem sab, I w sumie to nie wiem co pomoglo ten sab czy to ze przstalam jesc I pic wszystko co mialo laktoze.

Te butelki o ktorych pisze Karolinaao sa najlepsze, Jas jadl mm, mial kolki a o tej butelce mu przeszlo.

Ja nie mam instagramu ale jak bede miala wolna chwile to sprobuje do Was dolaczyc.

Na te katarki jeszcze raz naprawde polecam Wam sprobowac ten izonasin. Zosi zaczyna sie katar ale nie rozwija. I

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mój insta to aqinom.
Wysłałam wam zaproszenia.
U nas nasilenie kolek. Sara nie śpi w ogóle w ciągu dnia, płacze a po południu już się drze jakby jej skore zdzierano. Dzisiaj płakałam z nią. Jestem bezsilna. Mąż twierdzi ze przejść na butelkę a ja nie chce i jest wojna. Od jutra idę na dietę. Kupię espumisan. Nie jem laktozy ale jem sporo czekolady wiec to tez odstawię. Zobaczymy. Aaa i słyszałam ze ta witamina d3 to w kropelkach lepiej działa bo rybki potrafią wywołać ból brzucha. Jestem wykończona dzisiaj przyznaje i nie mam siły. Nie wiem jak tak długo pociągnę.

reklama
Znajdziecie mnie jeszcze pod niedacsiezwariowac kiedyś pisałam blog ale podupadł czasu brak ale profil został. Mam nadzieje ze was zaciekawi to co tam jest ;)
Ja idę spac. Jutro kolejna walka. Napiszcie mamusie karmiące jaka dietę trzymalyscie. Kolezanka Piła koper włoski i pomagał. Dawała tez przed i po jedzeniu sab simplex. Kupię ten koper może pomoże. Dobranoc :*

Do góry