A jak Twoje sprawy z Twoja malutka?? Coś idzie do przodu?? Trzymam kciuki by wszystko pozytywnie się rozwiązało i żebyś już się nie stresowała tyle.@ni_kusia slonce na spokojnie ja ze starsza od 30 tc rozwarcie na 2 cm dobujalam sie do terminu
reklama
0202oliwcia
Fanka BB :)
@ni_kusia dziekuje ze pytasz z waga wreszcie na plus 400 g na 2 tygodnie co mnie mega cieszy
Mamy 16 tyg i wagę 5680 no dupy nie urywa przy wadze urodzeniowej 3600 ciagle na 10 centylach ale najwazniejsze ze ruszyło ...
W piątek ruszamy z rehabilitacja a 5 lutego mamy w szpitalu na oddziale badania krwi i moczu (wód d, fosforany , wapń i jeszcze wiele innych ) do tego USG brzucha z naciskiem na wodonercze i kamienie na nerkach i USG główki na 30 maja mamy wizytę w poradni neurologicznej
Mamy 16 tyg i wagę 5680 no dupy nie urywa przy wadze urodzeniowej 3600 ciagle na 10 centylach ale najwazniejsze ze ruszyło ...
W piątek ruszamy z rehabilitacja a 5 lutego mamy w szpitalu na oddziale badania krwi i moczu (wód d, fosforany , wapń i jeszcze wiele innych ) do tego USG brzucha z naciskiem na wodonercze i kamienie na nerkach i USG główki na 30 maja mamy wizytę w poradni neurologicznej
Magda.Lena87
Zaangażowana w BB
Ni_kusia siedzisz pewnie jak na bombie czekamy na radosne wieści
Karolina Twoja malutka jest taka słodka! Jeśli kiedyś będzie mi dane drugie podejście to też chciałabym dziewczynke
Oliwcia wszystko będzie dobrze, mała rośnie w swoim tempie. Fajnie, że macie już zaplanowane wizyty i kontrole.
Ja mam straszne bole pleców. Ćwiczę trochę jogę, czasami pomaga. Macie jakieś rady na to? Raz użyłam termofora na plecy i ulżyło, ale potem przeczytałam,że to może być niebezpieczne i wywoływać skurcze... no i już więcej tego nie robiłam.
Hajmal Ty masz aż tak daleko do laboratorium?
Pozdrawiam Was wszystkie
Karolina Twoja malutka jest taka słodka! Jeśli kiedyś będzie mi dane drugie podejście to też chciałabym dziewczynke
Oliwcia wszystko będzie dobrze, mała rośnie w swoim tempie. Fajnie, że macie już zaplanowane wizyty i kontrole.
Ja mam straszne bole pleców. Ćwiczę trochę jogę, czasami pomaga. Macie jakieś rady na to? Raz użyłam termofora na plecy i ulżyło, ale potem przeczytałam,że to może być niebezpieczne i wywoływać skurcze... no i już więcej tego nie robiłam.
Pozdrawiam Was wszystkie
hajmal
Fanka BB :)
Dostalam skierowanie od gina do endokrynologa w trybie pilnym wiec teraz juz musze tam jezdzic, bo bardo trudno sie u mnie dostac na wizyte, czeka sie rok. Zrobilam sobie jeszcze homocysteine tyle ze znow musze czekac 10 dni. Zosi badan nadal nie mam
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To super ze waga ruszyła. Bardzo się cieszę@ni_kusia dziekuje ze pytasz z waga wreszcie na plus 400 g na 2 tygodnie co mnie mega cieszy
Dobrze ze robicie te szczegółowe badania w końcu bedzies wiedziała co kryje się w brzuszku. Oby jak najmniej niepokojących rzeczy. Trzymam kciuki za to żeby wszystko pozytywnie się skończyło
Ty to masz pecha. Chyba służba zdrowia testuje twoja cierpliwość. Ale dzielna kobieta. Ciebie i dasz rade! Koniecznie napisz jak wyniki się wyjaśnia i co powiedział endokrynolog. Oby zadziałał i pomógłDostalam skierowanie od gina do endokrynologa w trybie pilnym wiec teraz juz musze tam jezdzic, bo bardo trudno sie u mnie dostac na wizyte, czeka sie rok. Zrobilam sobie jeszcze homocysteine tyle ze znow musze czekac 10 dni. Zosi badan nadal nie mam
Siedziałam jak na szpilkach póki mnie córka nie zaraziła i znów jestem chora. Ból gardła nie do zniesienia i katar. Wykończę się. W czwartek za tydzień mam wizytę na której pobierze mi lekarz wymaz na paciorkowca i potem wdrażam w życie plan sexualny. Położna mi poleciła codziennie się przytulać i może to coś rozbuja poród. Jak lekarz da zielone światło działam bo już jestem na skraju wyczerpania. Trzymajcie kciukiNi_kusia siedzisz pewnie jak na bombie czekamy na radosne wieści
Pozdrawiam Was wszystkie
Na bóle pleców ćwiczenia napewno coś jest w internecie jakies filmiki. Jak masz położna to jej zapytaj a jak nie to lekarza na co możesz sobie pozwolić z gimnastyka
reklama
Podziel się: