reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

reklama
Leże na patologii mam skurcze dosc bolesne ale malo regularne nie chcieli mnie przyjąć wcale bo szyjka dluga i rozwarcie na jeden palec ale lekarz zrobił mi masaz szyjki (myslalam ze go zabije doslownie ) skubany nie mógł dosiegnac taka szyjka dluga a bol nie do opisania ...
Wczoraj wieczorem wyszly mi jakies krostki na brzuchu bylam pewna ze to jakies uczulenie
Moje krostki to nie zadne uczulenie tylko pułpasiec :-( jestem na antybiotyku wedlug jednego lekarza jak nic sie nie ruszy to wywolujemy w czwartek wedlug drugiego dzis powinnam urodzic z takimi skurczami a jak nie to jutro mi pomoga .....

A no i jeszcze od 9-14 spedzilam czas na izbie przyjęć bo nie wiedzieli co maja ze mna zrobic ostatecznie ordynator ppstanowil ze mam zostać bo przy moim obciazeniu położniczym nie chcą ryzykowac ze cos sie stanie . Małgonia waga 3300

Oliwcia nosz q.... nie mialo cie to kiedy dopasc tylko teraz, masakra. Bac dzielna, juz nie dlugo. Mam nadzieje ze ten wirus wywolujacy pulpasiec nie jest bardzo zjadliwy

U nas dzis polozna byla, oprocz sapki to ok. No po za tym ze Zosia za duzo przybrała wiec mam jej udzielac mleczka. Dzis konczy 12dz wazy 3500g przy urodzeniu wazyla 3150g
1506968230-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@0202oliwcia , ale masz się na tej końcówce masakra . Miejmy nadzieje ze dzisiaj urodzisz . Skąd się Wzià ten pulpasiec szok ..... Ja cała noc wymioty cała prawa strona zębów mnie boli . No i tez czeka mnie ten masaż dzisiaj ale muszę się zgodzić bo przynajmniej będę widziała czy jakieś rozwarcie czy coś jest a jak się nie zgodzę to mi nie sprawdza i nic nie powiedzą :/ @hajmal malutka urdzocza , ale to leci już 12 dzień cieszymy się ze masz malutka przy sobie . Tylko my mamy takie leniuszki co nie chcą wyjść

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry