reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Ło matko kochana ty miałaś iść do szpitala żeby tam odpocząć no i żeby cie przy okazji podkurowali a nie takie rzeczy żeby się tam działy ..... Zrób tam dzis niezłą aferę nosz tak nie może być

Aaaaaaa
A mnie zaraz jasny szlak trafi mam ochotę bluznic i krzyczeć ......:no::wściekła/y::angry: poszlam spać jakos po 23 a to juz moja chyba z 15 pobudka na dodatek przy dawce magnezu 2*2 tab skórcz za skórczem nosz kur..... Mać !!!!!
Jeszcze teraz Małgośka sie obudziła i daje do wiwatu już pewnie po spaniu do samego rana

reklama
@hajmal ja pierdole**** ze tak brzydko powiem . Właśnie w Pl w szpitalach, u lekarza .... dalej jak za komuny . Jak by za karę tam pracowały nie maja prawa traktować tak żadnego pacjenta !!!! Zjeb je i powiedz ze to ich pieprzony obowiązek przeprowadzić wywiad jakie leki przyjmujesz ! Co za ku*wy . Kochana trzymaj się i nie pokazuj żadnego płaczu bo tym bardziej będą tak cię traktować niech twój mąż przyjedzie i zrobi porządek i koniecznie ordynatora jakiegoś ginekologi . Jak to mogą kobietę w ciąży tak traktować nie do przyjęcia .... ja to już bym im tam dała czadu ....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Chciala bym tam rodzic wiec zwyczajnie boje sie robic awanture.
To maly szpital i jeden broni drugiego, nadzor nad nimi ma inny szpital w Tuchowie, na ta polozna na pewno jeszcze mam szanse trafić i nie chce zemsty, lepiej niech ma wyrzuty sumienia i bardziej sie stara.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Acard mam odstawic po 34 tc, tak mowi gin, na clexan dostalam recepte z refundacja.

Dziewczyny macie przeboje... Hajmal biedna, współczuję:( ale właśnie po tej akcji powinny traktować Cię lepiej!
Oliwcia bierzesz magnez,bo masz skurcze?czy to zalecenie gin? Ja chyba tez mam niedobór magnezu,bo zdarzają mi się skurcze w placach u nóg i drga czasem powieka. Jaki bierzesz?
Ja po 6 tyg.brania tabletek zbadalam ponownie homocysteine, wynik to 8,85. Za kilka dni zaczyna się nowy cykl, jeszcze trochę pewnie spadnie. Dzwoniłam do gin.i mówił żeby od tego cyklu zacząć starania. Od 2dc będę brała lamette (w drugiej ciąży po dwóch cyklach z tymi tabletkami się udalo). Trzymajcie kciuki:)

Dziewczyny w ciąży mam pytanie dość intymne czy macie tak Że zdarza wam się mieć mokra bieliznę raczej jak był woda o bezwonnym zapachu .. kurde od paru dni zauważyłam ze jak Mie mam wkładki mam mokra bieliznę raz mniej raz więcej . Fakt pije bardzo dużo wody 3 L nawet więcej i już sama zgłupiałam czy to ucisk na pęcherz czy sączące się wody . Dzwoniłam wlasnei na pogotowie kazano mi obserwować i ze jak będzie mocniej to przyjechać bo jak sączą się wody to calu czas .Ale czytałam ze wody mogą się sączyć po troszeczku . Zanim urodzę to zwariuje z ta opieka w Uk

Magda trzymam kciuki :)

Karolinoo ja mam tak ciagle, czasami to takie ilosci jak bym sie nietrzymala moczu.
Sluchaj sa takie wkladki ktore pokazuja czy to mocz czy wody, mozna je w aptece kupic. W Polsce sa bardzo drogie ok 50 zl, ale przynajmniej wiesz czy jest ok. Poszukaj w aptece. Bedziesz spokojniejsza.

reklama
Dzięki dziewczyny nie słyszałam o tych wkładkach ale zapytam tu czy maja takie coś a jak nie to w przyszłym tyg będę w Pl to kupię w aptece [emoji9] ogólnie tez poszukam jakiegoś ginekologa w Poznaniu okolicach i pójdę na wizytę prywatnie żeby zobaczył te wody i szyjkę , bo tu kompletnie w nic nie wnikają :/

Do góry