reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

@ni_kusia to bardzo dobre wieści :) super [emoji8] teraz tylko zadbać o to aby dzidzię utrzymać . Masz już zastrzyki , luteinę ,acard ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Biorę Acard, Femibion Natal 1, Kwas foliowy Swansona 800 mcg, Witaminę B12 Swansona metylokobalanina...Luteiny na razie nie bo nic się nie dzieje... Zobaczymy co mój prywatny gin powie...
Czekam głównie na decyzję co do zatrzyków. On na wizycie w lutym mówił że powinnam je brać od czynności serca i coś jeszcze mówił innego ale nie pamiętam co to miało być...może encorton - ale nie wiem czy dobrze kojarzę, bo to dawno temu było.

@ni_kusia no tylko na taiw wieści czekałam nawet nie wiesz jak mnie to cieszy słoneczko teraz już musi być dobrze ale nalegaj na te zastrzyki nawet awaryjnie zebys wiedziala ze zrobilas wszystko co w twojej mocy .... Co do luteiny czy duphastonu to możesz sobie zbadać jaki masz progesteron i wtedy będziesz wiedziała czy potrzebujesz czy nie

Nikusia jak fajnie, dobrze ze wszystko dobrze. Jak fajnie. To takie stresujace tak czekac, daj znac co powie lekarz prywatny.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Siema Dziubki☺
Wizyta super. Dostalam neoparin i Luteine. Wszystko ze wzgledu na obciążony wywiad polozniczy. Jestem tylko ciekawa bo mam 28 ampulek a sa opakowania po 10 i watpie zeby dali mi 30szt.... wiecie dziewczyny jak przechowuje sie heparyne. Chcialam jechac pod namiot ale chyba nie da rady z zastrzykami....

Zastrzykow nie wolno przegrzewac. Mysle ze znajdziesz sposob pod namiotem. Choc by w wiaderku z woda. Ja zastrzyki trzymam w lazience w szafce. Kozystaj póki mozesz tylko nie szalej.

3 dni bolal mnie brzuch, dzis niby lepiej ale pochodzilam i zaczelam odczuwac dyskomfort. Niby nie boli ale tak jak by mialo zaczac. Faktura za wczasy przyszla, i teraz to nie wiem co robic. Czy to napewno atrakcje jelitowe tylko. Bo jak na razie wskazuje ze to one. Lekarz zbada mnie dopiero w srode.

Ja mam neoparin w opakowaniach po 10 szt.

@ni_kusia no i super tak czulam ze dostaniesz lutke i zastrzyki co do namiotu to możesz jeszcze spróbować wrzucić zastrzyki do torby termicznej w upały jak w mieszkaniu miałam ok 27 stopni to ja wkladalam do lodówki
Co do zastrzykow to mój pierwszy tez był tragedia a pierwszy tydzień był najgorsze potem juz opanowalam wszystko i jest luzik

@hajmal jedź nie schizuj kochana wiesz ze możesz sobie teraz różne mega dolegliwości wkrecac bo zbliża się wyjazd i w ogole

reklama
Wlasnie mialam telegon z poradnii nadkrzepliwosci krwi z Krakowa. Wizyte mam ustalona na 30 sierpnia to bedzie moj 35,0 tc ciekawem czy dotrwam. Dalej mnie ten brzuch pobolewa, juz sama nie wiem co robic. Niby nie boli mocno tylko takie czucie, ciazenie podbrzusza. Mimo to mam stracha, gin na wakacjach a do srody daleko.

Do góry