reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szukam osób z mutacją MTHFR C 677T

Super ciuszki. Ja bardzo lubię kupować w lumpeksach, zawsze coś wyszperam.. Oczywiście najwiecej jest dla dzieci rzeczy widomo:)

Dzisiaj sie czuję lepiej. Ale wczoraj zjadłam na siłę obiad i kolację, dlatego myślę, że pełny brzuch to pół sukcesu. I sił mam więcej i energii. Jak mnie mdli i nic nie zjem to jest masakra, tylko bym leżała. Może też tak być, że to jednorazowa poprawa ... któż to wie....

reklama
@hajamal Piekny plaszyk . Kurde oststnio sprzedalam caly wór chlopiecych rzeczy wszystko z metkami po buciki kurteczki za £50 nie miałam komu sprzedać . A to moje łupy wszystko za £40
1499780432-aaaaaa.jpeg
1499780449-aaaaaa.jpeg
1499780460-aaaaaa.jpeg
1499780472-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@karolinaao niezłe zakupy kochana :D:D

@ni_kusia ja miałam mdłości do końca 17tc plus wymioty ale teraz też mi się systematycznie mdłości zdarzają np dzisiaj wczoraj ale już takie delikatne nie to co wtedy dzień i noc .... także uzbrój się w cierpliwość

@hajmal ale słodziaśny ten płaszczyk no zakochałam się normalnie :yes:

Co do zakupów to ja wczoraj złożyłam zamówienie na Gemini i rachuneczek wyszedł mi spory :o:o tylko 360 zł :p wózka nadal nie mam i nie mam ostatecznego pomysłu jaki wybrać buuuuu co do ubranek i lumpka to ja też byłam ostatnio bo mnie koleżanka wyciągał no normalnie same cuda i to jak nowe ......
Dzisiaj mam w planach zamówić kokon w którym się zakochałam :):biggrin2:

Ostatnia edycja:
Mdlosci jako tako nie mialam ich zbytnio, mi bardzo dokuczal brak energii, wymiotowalam w sumie z 5 razy i przeszkadzalo mi jak bylam glodna.
W kazdym razie lepiej sie poczulam jakos tak ok 13/14 tc.
Calkiem fajnie kolo 20. Za to teraz od tygodnia mi ciężej. Juz mi nawet paznokie obciąć ciężko.

Karolinaao fajne, faktycznie nie drogo. Ja po Jasiu mam duzo rzeczy, teraz typowo dziewczece sukieneczki itd musze kupowac. No i do lezaczka maz musi znalesc wklad bo gdzies sie zapodzial.
Czego mi sie na ciuchach nie uda znalesc to stwierdzilam ze bedzie chodzila w Jasia rzeczach. Najwyżej zeby je przerobic na bardziej dziewczece to doszyje kolorowe kwatuszki, guziczki takie duze, np do granatowej kurtki.

Wogole to musze cos z wozkiem zrobic. Kupilam go dla Adasia, a maz nie chcial go sprzedac, mowil ze jeszcze sie przyda, a ja nie moge na niego patrzec. Jest czarny, przypomina mi. Myslalam zeby doszyc do tych pokrowcow cos kolorowego. Tylko ze nie mam sily sie za to brac. Mysle ze i tak bedzie malo uzywany.
Moze Wy mi podpowiecie co z nim zrobic zeby nie przypominal trumny

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@hajmal pewnie dla dzieciaczka wszystko pasuje każdy kolor nie ma co , dzieci i tak szybko rosną szkoda kasy na nowe . Ja ogólnie chce czarny wózek :) dam kolorowy kocyk zabawkę na wózek i już ożywi @0202oliwcia a co kupilas w aptece jak moge wiedziec . ? Bo wlasnie robie liste I tez jak bede w pl zajrze do apteki . A jakie masz opcje na wózek ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@karolinaao co do wózka to myślę o
Aprilia CotoBaby i o Riko nano chociaż przyznam szczerze że już sama nie wiem gubię się jak głęboki mi się podoba to spacerowy do mnie nie trafia 8-)8-)

Długo będziesz w Pl ??? bo ja bym ci radziła zamówić wszystko potrzebne na tej stronie Link do: Apteka internetowa: Dermokosmetyki, suplementy diety, artykuły higieniczne, leki bez recepty | AptekaGemini.pl jest mega taniej niż w stacjonarnej aptece a paczkę dowozi kurier w 2 dni
Tu masz moją listę
- AKUKU, silikonowa szczoteczka do zębów i masażu dziąseł
- Inhalator
- CANPOL, podkłady poporodowe
- Podkłady higieniczne Protectiva Baby, 45cm x 60cm, 53 sztuk
- CANPOL, aspirator do nosa + etui,
- Disnemar Baby (Disnemar), woda morska w aerozolu do nosa dla dzieci, 25ml
- Paracetamol Hasco, zawiesina doustna, dla dzieci i niemowląt od urodzenia, 120mg/5ml, 150g
- Kompresy MATOCOMP, niejałowe, 5cmx5cm, 17-nitkowe, 12-warstwowe, 100 sztuk
- BEAMING Baby, woreczki na zużyte pieluchy, biodegradowalne, bezzapachowe, 60 sztuk
- Espumisan, 40mg/ml, krople doustne, po 1 miesiącu, 30ml
- OCTENISEPT, Płyn, 50ml
- DONEGAL, szczotka do włosów TT Hair, 1231, Tender&Thick Hair (TO AKURAT DLA MOJEJ OLIWKI)
- Woda utleniona 3%, 100g
- Spirytus salicylowy 2%, 100g
- AKUKU, podkład podgumowany z tkaniny medycznej, 70x100cm, 1 sztuka
- AKUKU, majtki siateczkowe, poporodowe, wielorazowe, rozmiar XL, 2 sztuki
- Slow-Mag, 60 tabletek dojelitowych (magnez dla mnie)
- D-Vitum, witamina D dla niemowląt 400j.m., 96 kapsułek twist-off
- Alantan Plus, krem, od urodzenia, 35g
- UNIMER BABY, Natrium Chloratum 0,9%, 50 ampułek po 5ml
- BABY ONO, cążki do paznokci z uchwytem, od urodzenia, 1 sztuka
- BABY ONO, bezpieczne nożyczki do paznokci, od urodzenia, 1 sztuka

@hajmal słonko nie mam pomysłu ale może warto na you tube poszukać może coś tam by było jak dopieścić swój wózeczek

@0202oliwcia Ja się zastanawiam nad Quinny moodd dobra cena jest teraz na Niego . Co do listy bardzo dziękuje [emoji8]przyda mi się bardzo . Ale niestety jestem w Pl tylko od pt do pn z rano :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kochana a nie masz możliwości zeby ci tu ktos zamówił ??? Zrobiła bys listę zamówiła z adresem na kogoś tu z pl a potem podczas pobytu byś sobie paczuszke odebrała
Co do Quinny Modd to jest mój pierwszy strzał byłam na niego mega najarana ale odpuscilam bo ma mała gondole a moja Małgosia bedzie musiała w gondoli jeździć od września do późnej wiosny co najmniej

Do góry