reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

hej Sweety,witaj ! :tak:

musze z przykroscia stwierdzic,ze ostatnio malo kto tu zaglada, wczesniej byly jakies mamuski z twoich okolic,ale teraz zadna sie nie pokazuje :-:)-:)-(....

jak tam twoja coreczka ? 8 miesiecy to juz zaczyna sie robic ciekawie...piszesz ze jestes tu juz 18 lat, to kupa czasu...u mnie w sierpniu stuknie 4 latka...
pozdrawiam goraco !

reklama
Hallo Justa!:-)
Dzieki za mile przywitanie!
Ale tu smutno:hmm:, nikt nie zaglada.....mamuski napewno maja kupe pracy przy dzieciach.
No tak corcia zrobila sie bardzo rozmowna i mobilna, teraz to juz wszedzie trzeba miec oczy:szok:.

Moze jak sie zepsuje pogoda to mamuski znowu skocza na forum:tak:

Zycze milego weekendu!!!;-)

dzien doberek!
czesto tu zagladam, ale malo pisze...jakos brak mi odwagi
jak dlugo jestecie juz w Niemczech i jak tu trafilyscie (za praca, za mezem???), jestescie tu na stale czy tylko tymczasowo?
ja jestem tu od 2000 roku, przyjechalam tu do mojego meze,poznalismy sie z mezem na urlopie w Polsce, a on juz od lat tu mieszka (urodzil sie na Slasku). Ja wczesniej nigdy w Niemczech nie bylam, nie mowilam slowa po niemiecku, ale szybko sie zaaklimatyzowalam. Nie mamy prawie wcale polskich znajomych tutaj, stad moj pomysl poszukania ich sobie na forum :O)
milego dnia

hej Pscola,
nie podczytuj tylko pisz ... i to czesto, moze sie wkoncu rozkreci tutaj :tak::tak::tak:

ja tez przyjechalam tutaj za chlopem :-), w 2003 roku, poki co mieszkamy tutaj i nie planujemy wracac do pl.,jestesmy tutaj wsumie sami, bez rodziny- maz tego tak bardzo nie odczuwa, mi natomiast brakuje bliskich ... no ale coz...

moja cala rodzina tez zostala w Polsce i tesknie , bo az tak czesto nie mozemy jezdzic :-(
rodzina meza mieszka w Niemczech, ale tak daleko od nas , ze praktycznie widzimy sie z nimi kilka razy do roku
nasza 4 wspaniala jest wiec zdana sama na siebie, ale fajny z nas kwartecik, choc jestem zdominowana przez chlopakow (jakas mala spodniczka by sie przydala :-))

Hej wszystkim Mamom w Niemczech

Mieszkam niedaleko Mainz.Jestem mamaom 3,5 miesiecznej Marie.
Chetnie nawiaze kontakt z innymi mamami .to tak jakos tyle na poczatek bo nie wiem co napisac ;-)pozdrawiam was goraco :rofl::happy:

hej wam dziewczyny,

widze ze jest wkoncu ktos z moich okolic :-):-):-), napisz mi dokladnie gdzie mieszkasz, byloby milo czasem sie spotkac...

a u nas w rodzince jest tak jak powinno byc i chlopczyk i dziewczynka, bardzo sie ciesze ze tak wyszlo, a myslisz Pscola o dziewczynce ?, a tak wogole to jakie ty masz te dzieciaczki- duze, male ? bo nic nie widac, suwaczkow nie ma :-:)-:)-(i zdjec nie ma tez :-:)-:)-(

Sweety- wykrakalas- zjawily sie nowe mamuski !!!

mieszkam w Undenheim to jest ok.18km od mainz .masz racje fajnie by bylo sie spotkac,( to byla taka moja cicha nadzieja ze tutaj poznam jakies mamy z mojej okolicy;)
Tez bym chciala miec chlopaka jeszcze ale jak na razie starczy mi moja mala Ksiezniczka ;) a o chlopaka (nastepna dziecinez nadzieja na chlopaka)to sie za 2-3 lata postaram;..;-)

reklama
18 km, to nie tak daleko, nie chce mi sie szukac, napisz prosze w ktora strone...

ja tez mialam taka nadzieje ze kogos tu poznam, ale nie jest latwo- co mnie zreszta dziwi, bo przeciez polakow tutaj jest troche...

Do góry