reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
bardzo mozliwe, ze od sierpnia bedziemy przebywali w Kiel, wiec chetnie nawiarze kontakt z mamusiami z Kiel jak i z okolic:)

Witajcie kobitki!
Ja jestem mamusia z Hamburga i chętnie poznałabym jakąś inną mamusię tutaj, bo smutno samej. Mam termin porodu na przełom pażdziernika i listopada.

Czesc cynamonka :) ja tez jestem mamusia z Hamburga, a swojego synusia urodzilam prawie trzy miesiaczki temu. Skad dokladnie jestes?? Ale by bylo fajnie kiedys sie spotkac, bo tez czuje sie tu sama jak palec, pomimo, ze mieszkam juz tu prawie trzy lata. Jak masz gadu gadu to moze podasz mi swoj numer bedziemy mogly pogadac ;) Wysylam pozdrowionka!!

Mamy z Hamburga, odezwijcie sie kochane!! :) Chetnie bym sie z jakas zapoznala, bo sama jestem z HH. Pozdrawiam

Aga super. Ja też jestem tu sama w tym HH jak palec i bardzo chętnie sie z Tobą spotkam. Nie mam gg ale mam skypa. Jesli masz to wyszukaj anna winiarska szczecin-HH albo jak masz chec zadzwon 17 239 44 024. Ja mieszkam tuz nad Elbą blisko Altony. Czekam na jakas wiadomosc, pozdrawiam serdecznie. :)

Blisko Altony, to i blisko mnie bo ja w Schenefeld niedaleko :laugh: No to supi!! Ja tez mam skypa, dam ci znac kochaniutka, to moze juz niedlugo sie poznamy w life:)) ;)

reklama
Do góry