reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

dziewczyny oszalałam na punkcie noszenia dziecka:szok::szok::szok::-D:-D:-D

juz mam na oku cos szybszego do więzania ....:rofl2::rofl2::happy::happy:

musze tylko poczekac do wiosny - laska szyje na zamówienie miekkie nosidła :laugh2::laugh2::laugh2:

chce takie :)

Załączniki

• DSC_5530.JPG
    DSC_5530.JPG
    44,6 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Hej dziewczyny.

Madzia - bardzo mi przykro z powodu dziadka, moi odeszli z tej samej przyczyny:-:)-:)-(

Gabina - ja nigdy nie nosilam w chuście, ale jak jeszcze sie kiedys zdecyduje na drugie to na pewno spróbuje:-):-)

Sahra - witamy:tak::tak::-)

alexandra- wyslałam ci dzisiaj paczke:tak::tak::-):-)
blue- do ciebie tezjuz jedzie paczucha, mam nadzieje ze beda pasowac rozmiarki:tak::-)

Jola- ale z ciebie pipa jak mogłas napisac ze ci sie nasze forum znudziło:crazy::crazy:, mojego naroznika wolała bys nie widziec taki wymalowany, własnie szukam nowego ale nic mi nie pasi:szok::-D

no i jestem na poczatku poszukiwania kalendarza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mój m powiedzial ze sa 2 paskudne i nie bedzie jakas kukła wisiała w pokoju!!!!!!!!!!! a mi sie nic innego nie podoba:zawstydzona/y::-(

juz sien czuje ok, tylko dłonie i stopy jak po wojnie wygladaja , dobrze ze zimno bo w kozakach i rekawiczkach tego nie widac, ale dzisiaj na poczcie jak musialam zdjac rekawiczki to niebylo mi wesolo:eek: czulam sie jak by wszyscy sie na moje rece gapili, dobra spadam cos zjesccccccccccccccc

czesc dziewczyny
madzia bardzo Ci wspolczuje...(*)
magda dzieki za przesylke, nie moge sie juz doczekac. Moze dzisiaj jak wyjde z mala bedzie juz w skrzynce :-D
jolka no to niezla malarka z niej rosnie, tylko sie cieszyc :-D A tak na serio to nie zazdroszcze i trzymam kciuki zeby udalo Ci sie cos sensownego znalezc.
alex - buziak powrotny!
gabinia - bardzo mi przykro z powodu straty przyjaciela. To jest straszne gdy ludzie tak mlodo odchodza..
a tak z innej beczki, to co to jest ten falubazik:eek:
U nas ciezki okres - wzdeciowy....:crazy: Lenke strasznie gazy mecza. Nie pomagaja masaze, sab simplex ani woda koperkowa. Wyje mi biedna i zwija sie z bolu tak ok. 2 godziny po jedzeniu a brzuch ma jak kamien. Normalnie nie wiem jak jej pomoc :baffled::baffled::baffled: Polozna tez juz rozlozyla rece i mowi ze trzeba to po prostu przejsc i tyle. A najgorsze jest to ze mala caly czas sie wierci, kopie wiec stara sie sama jakos z tym pomoc a tu nic nie wychodzi...masakra jakas....

hello babsztylki,

madzia - tule:***... a dla dziadziusia zapalam swieczek (*)

magdalena - doszlo,dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeki,jest super,cudowne,boskie,nieziemsko slodkie!!!tak " na szybko " przymierzylam czape no i olo wygladal rewelka jutro zrobie foty!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuzka,jestes niezastapiona!!!:happy::happy::happy::happy::happy:

gabi - super a fabulazik to klub sportowy,bo ja tez nie kumaju??? n i tulak.***...ach to takie przykre...

blue-podwojny:biggrin2:...a gdybay lefaxu sprobowala???

dziolszki,uciekam,wrocilismy z miasta i jam glodna...calusy dla was wszystkich

Co tu taka cisza nastała:szok::szok:. u nas zimno jak cholera!!!
ja już normalnie funkcjonuje, jeszcze mi wszystko nie poschodziło ale jest ok:tak::tak::tak:, jutro mykam na swiateczne zakupki bo mam wolne:tak::tak::tak: i wymysliłam ze zmienie wszystkie ozdoby na choinke:-):-):-), w tamtym roku były filoletowe i złote a wtym roku czaje sie na czerwień;-):-)

Aleksandra- bardzo szybko doszło ja wysłałam wczoraj o 10.00, fajnie że ci sie podoba:-):tak::-)

Ostatnia edycja:
moja paczucha jeszcze nie doszla :-S no faktycznie szybko dostalas alex. Mam nadzieje ze jutro bedzie, ale sie moj M pewnie zdziwi jak Lenke w swiatecznym ubranku zobaczy. Nic mu nie mowilam :-D
lefax to to samo co sab simplex - slowa mojej lekarki - tylko moja kasa tego nie refunduje wiec tym bardziej nie ma co kupowac. Zobaczymy co bedzie, polozna mowi ze po prostu musimy ta faze przejsc i tyle....wiec czekamy na poprawe :-)
magda super ze juz normalnie mozesz funkcjonowac no i jesli chodzi o ozdoby swiateczne to ja dzisiaj na spacerze tez myslalam o tym zeby ubrac choinke w kolory czerwien-zielen-zloto :-) Zobaczymy co wyjdzie z tych planow :-D
gabinia no to juz wszystko wiadomo :-)
U nas dzisiaj nie dosc ze zimno to jeszcze szaro-buro ale sie przemoglam i poszlam z mala na spacer. Ach co sie nie robi dla dobra dziecka :-)
Milego wieczoru laski!

reklama
Bluetooth a jakie mleko podajesz małej??? karmisz piersią?? ja miałam tak samo z Szymonem i sie okazało że ma alergie na bialko mleka krowiego, jak przeszłam na pepti odrazu problemy z brzuchem sie skończyły

Do góry