reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
...melduje sie poobiednio...:tak:magdalena - dawanda ma superasne wyroby,wenz otwiera sie tylko glowna strona,to nie moge powiedziec,ktory ladniejszy:wściekła/y:...zalezy jakie lubisz swieta...bo moje musza byc koloru czerwono-zielonego:-D.jak sie czujesz???lepiej juz???

blue - dzieki kochana,czasami sama sie dziwie;-)wspolczuje z autem,szkoda,ze nie ma winnego bo nawet za zdrapke dostalibyscie troche kasy...

pati - szczerze,to za flumi obecnie nie przepadam,kiedys bylo inaczej...mozna bylo fajne starocie znalezc a teraz to totalny müll,ciuchy made in china,tureckie szczekajace pieski i hoola tancerki...no,ale czasami sie uda...i po klotni z mezem mozna sie zrelaxowac...przy okazji zaliczyc dönerka i pieczary z sosem knobi:tak:

madzia - do dzisiaj nie dorobilam sie vollautomatu,planuje co rok na gwiazde i zawsze wyskoczy cos innego...ale kiedys na pewno...czaje sie na jura...w tym roku znowu nic nie wyjdzie,ale moje kochane dzieci kupily mi na ostatnie urodziny caffisimo w kolorze -red- i jestem zadwolona,kapsle 2,49€/10szt. w sumie nie az taki wydatek:tak:a teraz widzialam w tchibo angebot 69€.

dobra,slonka pedze dalej...cos bym zjadla slodkiego i nie wiem co:szok:

ale moje kochane dzieci kupily mi na ostatnie urodziny caffisimo w kolorze -red- i jestem zadwolona,kapsle 2,49€/10szt. w sumie nie az taki wydatek:tak:a teraz widzialam w tchibo angebot 69€.

ja tez taki mam TYLKO Piano Black :)
UWIELBIAM Z NIEGO KAWKE :)

I MÓJ mały kibic:)

Załączniki

• DSC02887M.jpg
    DSC02887M.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 28
Dzieki laseczki :-):-) ja tak zastanawiam sie nad tym caffisimo bosch :tak: taki jak chyba ty alex masz :tak:
a jakiej firmy kapsle kupujesz? jacobsa ? czy jakies tansze? mialas senseo?

Gabinia slodki pulpecik :-)

ciekawe co z nasza Jolcia sie nie odzywa tyle czasu :baffled: ODEZWIJ SIE LASKA :tak::tak::tak:

Dziekuje Ci Madziu za pamiec :-D
Ja zyje...jako tako.
Pisac mi sie juz nie chce...chyba znudzilo mi sie forum ;-) mam inne stronki;-)
Przy mlodej czas leci jak szalony... ostatnio wziela dlugopis*wiem kiedy,sama jej go dalam by sobie rysowala a bym ja mogla przy kompie posiedziec;-) i popisala mi cala rogowke w goscinnym !!:szok: wylam pol dnia nad ta katastrofa ...
Poza tym rzegnanie sie z pielucha u nas na topie ...i tez ciezka sprawa,latwiej bylo oduczyc psa ;-)lal po katach ale nie na kanape...a przy mlodej moja kanapa osikana i popisana...:rofl2: bo ja to tak mam...jak sie juz za cos brac to porzadnie i do konca a mloda raz z pampem raz bez i to moje biedne dziecko samo juz nie wie gdzie moze robic siku a gdzie nie...

Przelecialam troche co pisalyscie...alex Pati z tamtego roku to Twoja siostra...bardzo wspolczuje,jak to powiedziec dzieciom,ze mamy nie ma i juz nie bedzie:-( Boze kochany...a ta mala trzylatka tej dziewczyny co zginela teraz...wlasnie teraz teskni za mama i nie rozumie czemu jej nie ma...plakac sie chce.Ale niestety...ludzie nie umieraja tylko ze starosci ,mam nadzieje,ze mi nie bedzie dane doswiadczyc tego... sama jezdze jak szalona,bo zawsze sie gdzies spiesze...a spieszyc trzeba sie powoli...
I tyle...zeby wiecej popisac to musze sie od nowa wdrazyc,nie wiem za bardzo co u Was...
Wszystkim zycze zdrowka :-) bo akurat jesien mamy,ale taka polska zlota...u mnie ta jesien lepsza od lata,bo chociaz nie pada.Za to slonce codziennie rano mi wali w okna.

Ostatnia edycja:
Jolka cholero witaj!!!!!
I opowiadaj!!!no teraz zasialas ziarno ciekawosci :-D

Magdalena-no ten drugi co sie otwiera fajny... :) kupuj :)
Ja juz spakowana...jeszcze bede wlosy farbowac-chryste panie-nie nawidze :-D

Gabinia slodzias z Niunka :))))))

Jolka kupe lat !! ja ci dam znudzilo mi sie forum haha nie ladnie ;-):-D
masz sie z ta mala corunia haha nie nudzisz sie z nia :-D

no i napisz cos wiecej...jak juz powiedzialas A to teraz kolej na B :-D:tak:...wiesz o czym mowie..bo widze ze juz edytowalas haha :-D tak jak Pati pisze zasialas ziarno ciekawosci haha..:baffled:

Pati jedz pomalu i nie szalej...wracaj szczesliwie do nas :tak::-)

helou slonka,

jolka - witaj back:tak:,fajnie,ze jestes i podziel sie tajemniczymi stronkami:biggrin2:

gabi - niunio cacusny a kolanowy bombiaste...!!!

magdalena - i co zdecydowalas sie na czerwone wichtla???...jest super!!!

madzia - caffisimo mam z tichibo i kapsle tez:

Cafissimo und Cafissimo DUO - bei Tchibo

pati - szerokiej drogi i bawcie sie dobrze!!!

blue - buziak!!!

...biore sie za gotowanie zupy ziemniaczanej ...a propos dziewczyny,ma ktoras sprawdzony przepis na sernik new york???

xox

reklama
Witam mamusie!:))
jest ktos moze z okolicy Kassel, Bebra?

hmm a wiecie jak to wyglada tutaj ze szczepionkami?
moj maluszek mial do tej pory wszystkie robione w polsce, ma pol roku i niedlugo wlasnie bedziemy robic pierwsza szczepionke w niemczech i nie wiem czy sie nie bedzie cos kolidowalo, bo tutaj chyba daja te 5 w 1, a ja w polsce takich nie dawalam... ??

Do góry