reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

reklama
asiunia22 niestety dzieli nas nie tylko Koch ale i Rüttgers. Miejmy nadzieje, ze nam CDU nie skroci zasilku na dzieci ;)
rzeczywiscie troche daleko i do tego roznica terminow, wiec wykluczam nasze spotkanie na porodowce ;)
ale moze kiedys. kto wie!

Hej wszystkim mama z Niemiec. Ja rowniez mieszkam w Niemczech ale jeszcze niestety nie jestem mama :( ale juz niedlugo bo planujemy z mezem ze jeszcze w tym roku bedziemy sie starac :laugh: o malenstwo. Wiec moze juz niedlugo dolacze do Was jako mamusia:) pozdrawiam

Witam wszystkich  :laugh: :laugh: :laugh:
Chcialam sie przywitac :laugh: mieszkam w Wolfsburgu i pod koniec lutego zostane mama :laugh: :laugh: :laugh:
Bedziemy mieli synka ktory bedzie mial na imie Pascal :laugh:
Pozdrawiam serdecznie

Witam serdecznie wszystkie mamuski...ja rowniez mieszkam w niemczech Regensburg<Bayery>mam troje dzieciaczkow...11letnia Amande...8letniego Amadeusza i 11miesiecznego Samuelka....pozdrawiam i caluski dla Waszych dzieciaczkow

reklama
ja sie dopiero przygotowywuje do roli mamy. na styczen. chcialam miec krakusa, a urodze kolonczyka.
nic to .wazne, zeby bobas byl zdrowy ;) i mial wloski po tatusiu ;)

Do góry