reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam Mam z Niemiec

iza to bardzo mi przykro z powodu smierci matki emza...no neistety czasem tak bywa i pewnie wam ciezko tez tak jezdzic i meczyc siebie i dzidzie....no ale trzymam kciuki daj znac.

ucaluj dzidzie

reklama
Witam!
Jestem tu nowa.Moja coreczka ma na imie Zuzia.Skonczyla 19 miesiecy.Mieszkamy cala rodzina w Cottbus.Pozdrawiam mamy emigrantki.

Witam wszystkich, mam na imię Ania, a Nasz syn Kuba, ma 4 i pół roku. Jestem tu po raz pierwszy, bardzo podoba mi się ta stronka, fajnie byłoby zadomowić się ;). Pozdrawiam.

Jeszcze nie wiem jak się tu obsugiwać wszystkim, ale jak już dojdę do wprawy, to umieszczę zdjęcie Naszego Kuby ;), i już trochę umiem. Pozdrawiam

Czesc dziewczyny, juz jakis czas szukam mam z Niemiec, ale ciezko jakos ;)
My mieszkamy na poludniu, pod Stuttgartem. Jest moze ktos z okolic? Mam dwojke babli, synka 3.5 roku i corcie 10 m-cy.
Mieszkamy w takim miejscu, gdzie ciezko znalezc Polakow, a przyznam ze czasem brakuje mi bratniej duszy "na zywca"  ;)
No ale internet tez jest OK :)
Pozdrawiam

Ja jestem również z Niemiec, planujemy urodzić tutaj a mężyk musi polecieć do Stanów - mamy tam spadek po jego rodzinie, dużą działkę i pieniążki na koncie, za co prawdopodobnie przeniesiemy się do Polszy i wybudujemy sobie wspólny domeczek :)

Cześć dziewczyny, wpisałam się na stronkę mam z niemiec, a dopiero się tam wybieram. Chciałabym pojechać na południe. może Basile, jednak mam problem dot. zamieszkania i tych formalości. "kobin", mieszkasz na południu, jeżeli nie sprawiłoby ci problemu, mam tylko jedno pytanko. Jeżeli mogłabyś mi pomóc lub nawet kto inny z tego regionu to byłabym bardzo wdzięczna. Moje gg 4661507 (jest to gg mojego męża, ale ja cały czas na nim jestem), albo pocztą kda2001@poczta.onet.pl. Wielkie dzięki wszystkim i pozdrawiam

Udało się przekonać męża. 2 października wylatuje do stanów, wraca w najlepszym wypadku pod koniec listopada, w gorszym na początku grudnia. No i fajnie :)

reklama
czolem dziewczyny. widze, ze mamy z Niemiec sa malo aktywne na forum ;) szkoda. zyje juz jakis czas w Kolonii i miloby mi bylo poznac jakas polska mame w okolicy ;) mam termin na styczen i wszystko sie w kolo niego kreci. troche mi szkoda, ze moj syn urodzi sie w Kolonii a nie w Krakowie, ale tak juz musi byc. ma tatusia Niemca, a nie Krakusa. no i moze tatus sie wreszcie zmobilizuje do polskich konwersacji....!

Do góry