witam dziewczyny jestem nowa na forum i powiem wam calkiem milo sie czyta co tu piszecie: forum calkiem inne od innych..... pozdrawiam Justyna Berlin
Zabrzmialo jak komplement witaj na forum i skoro tak Ci sie podoba to prosze sie udzielac ;-)
Dziewczyny ja sie zjaralam na maxa :/ stare to a glupie,pani ostrzegala,ze sa nowe lampy ale ja pomyslalam,ze skoro ide na 12 minut to krzywdy mi nie wyrzadza ...coz...wyrzadzily,pecherze mialam jeszcze godzine temu nawet na lydkach obiecalam sobie,ze skoncze z tym zasranym solarium...a glupia promocja mnie skusila,nie wiem gdzie mam rozum...tak mowiac szczerze to po co nam to?? po co nam ta sztuczna opalenizna??Po co MI to,bo nie wiem jak z Wami ale zeby byla jasnosc to ja nie opalam sie na skwarke,tylko tak leciutko,raz w tygodniu 15 minut mi starczalo.A ze za 2 tyg. jade do PL to chcialam sie troche przyciemnic,ale potem z tym koncze...do wiosny
Tak troche dola zalapalam i slucham sobie tej melodii YouTube - Metallica - Nothing Else Matters ale zaraz smigam do wyra...
Apropo Pati tego filmiku co wkleilas.... jak mozna byc tak beznadziejnym???