reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam mam z małopolski

Witajcie,
jestem z Krakowa (a dokladniej z Mogilan). Mieszkam tu od niedawna i nie mamy zbyt wielu znajomych, a o przyjaciol to wogule trudno. Mam 2 chlopakow, ktorzy w lipcu ukoncza 5 i 3 latka. Bardzo chetnie zaprzyjaznilibysmy sie z jakas rodzinka z dzieciakami w celu obcowania, moze wspolnych jakichs wypadow. Bardzo potrzebujemy towzrzystwa my, jak i nasze dzieci.

reklama
Witajcie,
jestem z Krakowa (a dokladniej z Mogilan). Mieszkam tu od niedawna i nie mamy zbyt wielu znajomych, a o przyjaciol to wogule trudno. Mam 2 chlopakow, ktorzy w lipcu ukoncza 5 i 3 latka. Bardzo chetnie zaprzyjaznilibysmy sie z jakas rodzinka z dzieciakami w celu obcowania, moze wspolnych jakichs wypadow. Bardzo potrzebujemy towzrzystwa my, jak i nasze dzieci.
Witaj widze ze mamy dzieci w tym samym wieku ja mam córke 3-nią szkoda że bliżej Jabłonki nie mieszkasz bo mogły byśmy sie spodkac pogadać

Narazie przeważa Kraków :-) Widzę jednak że Ewa również jest z okolic Wadowic, tak jak ja... A skąd dokładnie jesteś Ewa? Pozdrawiam serdecznie:-)

Ja z okolic Krzeszowic. od niedawna:-( chętnie jakieś mamusie z dzieciaczkami poznam:tak:bo moje dziecię baaaaardzo towarzyskie a wokół wszystko już podrośnięte:baffled:

Witajcie:)
Ja tez z malopolski, ale do Jablonki tez daleko, mieszkam w Krakowie,, ale wiktoria, powiem ci ze troszke Podhale znam bo z tamtad pochodze i w Nowym targu mieszkalam prawie 10lat,,,,, :-) pozdrawiam wszytskie mamuski:))

Moj Maly w lipcu skonczy 3 latka:)
Mówisz ze w Nowym Targu mieszkałaś ja mieszkałam koło nowego targu dokładniej we wsi LASEK a pracowałam w Nowym Targu

reklama
Ja mieszkam w UK ale w PL jestem kilka razy do roku, teraz byłam z córcią 1,5 miesiaca w Krakowie. Chętnie spotkam się z mamami jak zawitam do kraju.

Do góry