reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

SZTUCZNE MLEKO

Witajcie mamuśki .Mam na imię wiola i też jestem mamuśką butelkową od samego początku .Najpierw dawałam Nan ha 1 ale niestety jest alergikiem i przeszliśmy na Bebilon pepti 1.A od jakiś 2 tygodni zagęszczamy kaszką ponieważ mały był cały czas głodny .To duży chłopak ,jak się urodził ważył 4560 i mierzył 62 cm. Jak miał 1,5 miesiąca jego waga wynosiła równe 6 kilo ,jutroidziemy do pana doktorka i zobaczymy ile znowu przybył a pewnie niemało,ponieważ czuje już go dobrze na rekach:-D :-D

reklama
Heksa, ale Ci fajnie, ze mala tak rzadko je.
Viki wcina 6-7 razy na dobe...
Viotella.z z Twojego malego to rzeczywiscie duzy chlopiec. Viki wazylam 6kg jak skonczyla 4 m-ce :-)

Madzia mi pomysłów nie brakuje, mam książkę kucharską dla maluchów :-) Wprawdzie ona jest dla zdrowych dzieci, ale przynajmniej mam jakiś punkt zaczepienia, najwyżej wywalam z przepisu co niedozwolone :-) Zresztą moje dziecko nie jest specjalnie wybredne ... Jak chcesz to Ci prześlę na maila tą książeczkę :-)

Madzia mi pomysłów nie brakuje, mam książkę kucharską dla maluchów :-) Wprawdzie ona jest dla zdrowych dzieci, ale przynajmniej mam jakiś punkt zaczepienia, najwyżej wywalam z przepisu co niedozwolone :-) Zresztą moje dziecko nie jest specjalnie wybredne ... Jak chcesz to Ci prześlę na maila tą książeczkę :-)

bardzo proszę magda938@wp.pl
bede wdzieczna
;-) ;-) ;-) :-D :-D
no i bede gotowac :):-) :-) :-) :-)

pricila rzadko?? ja ciągle uwazam ze je za często.
A dziewczyny czciałam Wam serdecznie podziekowac otóz kilka dni temu prosiłam o rade co do posiłków poradziłyscie aby nie zagęszczac a zwiekszyc ilosc mleka
i uratowałyscie mnie wielkie dzieki teraz mała je tak
8-9rano 150ml płynnej kaszki
13- 180ml czyste mleczko
16-17 - 160ml obiadek
19-20 deserek lub soczek ok 160ml
22 - 150ml mleczko
rewelacja i nie ma płaczu miedzy posiłkami tak jak było wczesniej mała jest znacznie spokojniejsza
JESZCZE RAZ BARDZO WAM DZIEKUJE>

reklama
Do góry