tuśka21
Fanka BB :)
ja osobiscie nie jestem za dosladzaniem - powtorze sie juz wypowiedzi - Ewa je w nocy i samo mleko z kasza jest juz samow sobie szkodliwe na male zabki ewy a co mowic jak jeszcze bede go dosladzac ... to nawet nie wchodzi w gre ... toz z jej zebow zrobi sie ruina ....
Anetas ja patrzylam w siatce centylowej - ale jak mozesz to sprawdz - moze ja cos zle odczytuje
a wiec tak - moja Ewa ma 7 miesiecy i wazy 7200gram
a co do picia mleka - to ona pije - ale caly szkopul w tym ze ona samego mleka juz nie chce pic - nawet w nocy musi byc z kasza - a wydaje mi sie dlatego ze kaszki maja jakis smak ... a samo mleko juz nie bardzo jej smakuje - ale teraz dajemy i w nocy z kasza i je ... je cala porcje 140ml wiec sie bardzo ciesze
pozdrawiam i czekam Anetas na odczyt z miarki centylowej
Anetas ja patrzylam w siatce centylowej - ale jak mozesz to sprawdz - moze ja cos zle odczytuje
a wiec tak - moja Ewa ma 7 miesiecy i wazy 7200gram
a co do picia mleka - to ona pije - ale caly szkopul w tym ze ona samego mleka juz nie chce pic - nawet w nocy musi byc z kasza - a wydaje mi sie dlatego ze kaszki maja jakis smak ... a samo mleko juz nie bardzo jej smakuje - ale teraz dajemy i w nocy z kasza i je ... je cala porcje 140ml wiec sie bardzo ciesze
pozdrawiam i czekam Anetas na odczyt z miarki centylowej