lilaa, no pewnie ze nie! przy porodzie i tak możesz trafić na swojego lekarza albo na nie swojego - a i tak najważniejszą i największą pomoc otrzymasz od położnej, lekarz przychodzi dopiero na samym końcu
reklama
Dziewczyny cześć! ten internet mnie ogłupia albo ja jestem dzisiaj w nie formie (( szukam i szukam i oczy mi sie kleją, powiedzcie mi czy przy szpitalu na Zaspie jest jakas szkoła rodzenia ? moze jakies namiary? prawdopodobnie tam bede rodziła a le jeszcze nie wiem ;((( i wogóle to w lekką panike wpadam, jakies znieczulenia? porody rodzinne, cesarki .... jeny czy w szkole mi to wyjasnia, ksiązki to nie oddaj tego wszystkiego, internet tez nie trzeba szukać i szukac a nie kazdy ma czas .......koleżanki dalekooooooo .......pozdrawiam Was i bobaski ...jutro będzie lepiej ))
Jeśli szukasz dobrego ginekologa w Gdyni to polecam dr. Rembelskiego , prowadził 2 moje ciąże, jestem z niego bardzo zadowolona, zawsze uprzejmy , uśmiechnięty a przy tym kompetentny. Drugą ciążę miałam zagrożoną i mogłam liczyć w każdej chwili na pomoc lub radę nawet przez telefon. Szczerze polecam. Poleciłam go koleżankom i każda jest zadowolona.Pozdrowienia. Aha...przecież nie napisałam gdzaie go szukać ...szukajcie na Pułaskiego w WSPL ale łatwiej jest się dostać w Euromedicusie na Czechosławackiej. Słyszałam też że przyjmuje także na Warszawskiej ale tam nigdy nie byłam.
jasmina111
Fan(ka)
patkad - na Zaspie jest szkoła rodzenia. Nie mam namiarów... ale to co pamiętam to na izbie przyjęć były wywieszone telefony do tej szkoły. Zadzwoń do sekretariatu szpitala i zapytaj się.:-)
pozdrawiam
pozdrawiam
elajza
Zaciekawiona BB
goraco polecam dra Piotra Chmielewskiego. trafilam do niego w bardzo przykrych okolicznosciach, bo w trakcie poronienia... dzieki jego opiece, dyskrecji i fachowosci te trudne chwile byly duzo latwiejsze, zarowno w trakcie wizyty prywatnej, jak i w szpitalu, do ktorego od razu mnie skierowal. bardzo zaluje, ze nie moze byc moim stalym lekarzem (mieszkam w Dublinie).
Dr Chmielewski przyjmuje w Gdyni, Pl. Kaszubski 8/401 oraz w szpitalu w Wejherowie.
Dr Chmielewski przyjmuje w Gdyni, Pl. Kaszubski 8/401 oraz w szpitalu w Wejherowie.
Dziewczyny, mam do Was wielką prośbę, dajcie namiary na dobrego ginekologa, który jest w stanie dać mi zwolnienie lekarskie. Jestem w 7 miesiącu ciąży, dojeżdżam do pracy codziennie 80 km w jedną stronę i nie daję rady. Mój cudowny lekarz, powiedział, że wyniki mam dobre i zwolnienia mi nie da.
Witajcie dziewczyny, porod moj zbliza sie wielkimi krokami wybralam szpital na Klinicznej tylko dlatego ze bede miala polozna z polecenia, ale czytajac co sie tam dzieje po porodzie (mam na mysli mozliwosc wchodzenia na sale tylu odwiedzajacych to troszke jest krepujace) zarazenia gronkowcem , brudne sale itd. to juz sama nie wiem... czy to dobry wybor.?
prosze podzielcie sie wrazeniami jesli ktoras rodzila niedawno wlasnie tam.
dziekuje i pozdrawiam
prosze podzielcie sie wrazeniami jesli ktoras rodzila niedawno wlasnie tam.
dziekuje i pozdrawiam
Moi znajomi rodzili tam dwa tyg. temu - dziecko ok, matka zakażona :-( I wciskali że to fizjologiczne (tererere). No dostała antybiuotyk i przeszło, ale generalnie nie mogła biedna siedzieć tak ją bolało. Ale zakażenia są wszędzie w państwowych szpitalach - na zaspie dwa lata czy trzy jest nieodkażona sala po gronkowcu i nic z tym nie robią tylko tają przed wszystkimi. Także chyba wszędzie tak samo fajnie.
Co do zakażeń to mam nadizeje że miałaś robiony posiew z pochwy? Bo często nie robi się i rzeczywiście ma się zakażenia fizjologiczne których można uniknąć.
Co do zakażeń to mam nadizeje że miałaś robiony posiew z pochwy? Bo często nie robi się i rzeczywiście ma się zakażenia fizjologiczne których można uniknąć.
reklama