reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze ..... w Poznaniu

reklama
Hej :-)
Jestem w prawie w połowie ciąży (19tydzień:) i z narzeczonym myślimy o zapisaniu się do szkoły rodzenia, ale ze względu na prace jego pracę odpada chodzenie na każde zajęcia wspólnie ;/
zależy nam na dokształceniu się przed narodzinami Maleństwa :-)
W internecie znalazłam parę internetowych szkół rodzenia, i chciałam się zapytać czy któraś z was z nich może korzystała?
Pozdrawiam,
Marta

Hej :-)
Jestem w prawie w połowie ciąży (19tydzień:) i z narzeczonym myślimy o zapisaniu się do szkoły rodzenia, ale ze względu na prace jego pracę odpada chodzenie na każde zajęcia wspólnie ;/
zależy nam na dokształceniu się przed narodzinami Maleństwa :-)
W internecie znalazłam parę internetowych szkół rodzenia, i chciałam się zapytać czy któraś z was z nich może korzystała?
Pozdrawiam,
Marta

jezeli jesteś w 19 tygodniu to wynika z tego, że termin masz na grudzień to zapraszamy na grudniówki również :-) co do szkoły rodzenia nic narazie nie wybrałam

bardzo dobry neurolog jest na kórnickiej przyjmuje prywatnie i na NFZ nazywa się dr.Milecka dzięki niej nie chodziłam na rehabilitację bo okazała się zbędną a rehabilitantka chciała po prostu zarobić na mojej niewiedzy. Kompetentna, sympatyczna z podejściem do dzieci szczególnie malutkich :-)

Już się dopisałam, ostatnio jestem nieco zalatana i dopiero dzisiaj mam czas na poznanie bliżej forum :)
a chciałam się podzielić z wami wiadomością, bo trochę szperałam w necie i wyszukałam fajną (tak mi się wydaje:) szkołę rodzenia ale internetową, nazywa się Alma Matter i chyba się do niej zapiszemy.Ale to dam wam jeszcze znać jak podejmiemy decyzję.
Buźka :*

Witam serdecznie, wiem że pewnie za chwilę mój temat zostanie podpięty pod inny związany z cukrzycą, ale może jakimś cudem zdążę uzyskać potrzebną mi informację. Mam nadzieję że zamieszczając ten temat osobno szybciej uzyskam informację. Poszukuję diabetologa zajmującego się cukrzycą u ciężarnych w Poznaniu, który na dzień dobry nie położy mnie w szpitalu. Jeśli ktoś posiada takie informacje to bardzo proszę o pomoc.

Martaik to forum nie ogranicza sie tylko do podforum o ciazy i połogu, istnieje tez takie podforum regionalne Poznań tam napewno szybciej uzyskasz takie informacje, dlateo przeniosłam twój temat własnie tam, ale dla twojego spokoju twój temat powisi i tu az do jutra. Pozdrawiam Moderator

Czyli świadomie łamiesz regulamin....;-)
martaik jak piszesz posta nawet w bardzo starym wątku to on i tak wyskakuje jako pierwszy temat w dziale tzn.,że jest tak samo widoczny jak nowy temat.

Przyznaje się, świadomie, po prostu spanikowałam ze położą mnie w szpitalu, ale już udało mi się w temacie o cukrzycy ciążowej uzyskać niezbedne informacje i już wiem gdzie sie udac aby uchronić sie przed szpitalem:) Dziękuję za cierpliwość i wyrozumiałość:)

reklama
Możesz podzielić się ze mną swoim doświadczeniem? Ja tez jestem troche spanikowana:) Chetnie wybiorę się do dobrego diabetologa, który mi to wszystko wyjaśni:) Proszę podaj mi namiar do diabetologa u którego byłaś.

Do góry