reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze ..... w Poznaniu

ja chodzilam na Polną na KTG, ale byłam tam w przychodni zarejestrowana . chyba byś się musiała tam zapisać..to wtedy robią Ci KTG. nie mam pojecia gdzie mozna zrobic bez skierowania i bez kasy.

reklama
W poprzedniej ciąży miałam ten sam problem i udałam się na ktg na ul. Warszawską ( przyjmują prywatnie i na NFZ). Poszukaj w necie nr tel. i zadzwoń; warto spróbować, może maja wolne terminy.

Ja jezdzilam na Grunwaldzka do Dr Kluczynskiego:tak::tak::tak:Jka dla mnie jest ok i nawet terminy nie sa dlugie

Witam,
Chciałabym zasięgnąć Waszej rady co do poznańskich porodówek. Jakie są wasze doświadczenia, gdzie zamierzacie rodzić? Rodzę w maju i zdecydowałam się na Lutycką, mam nadzieję, że nie będę żałowała. Pozdrawiam

reklama
Agawa ja rowniez rodze w maju :D piękny miesiac na urodziny, a termin przypada dokładnie w moje urodziny 12.05 fajnie by było urodzić małą jako prezent urodzinowy. Mam zamiar rodzić na polnej lub w raszei.

Do góry