Hej, też się zastanawiam nad porodem w tym szpitalu, czy napiszesz coś więcej? W której sali rodziłaś, czy wynajęłaś sobie połóżną do porodu?Rodziłam w mswia na wołoskiej i polecam.
reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Nie wynajmowałam położnej. Ja na początku próbowałam rodzic naturalnie, potem oxy i zakończyło się cesarką. Opieka po porodzie naprawdę wspaniała. Pomijając fakt że lekarze ratowali mi życie i jak widać im się udało. Gdyby ta cesarka nie odbyła się w tym szpitalu klinicznym to mogłoby to się skończyć inaczej. Także jestem wdzięczna tamtym lekarzom, położnym, pielęgniarkom i całej ekipie.Hej, też się zastanawiam nad porodem w tym szpitalu, czy napiszesz coś więcej? W której sali rodziłaś, czy wynajęłaś sobie połóżną do porodu?
HappyBabyMama
Jedyne co mogę dodać na minus to chyba ociągają się tam ze znieczuleniem. Ale to tylko informacja zasłyszana.
Ziucia2226
Aktywna w BB
Hej macie może jakiegoś ginekologa godnego polecenia? Dopiero początek ciąży a ja nie mogę trafić na żadnego sensownego lekarza
Dziewczyny mam tą prośbę. Nie wiem co robić.
Chodzę do lekarza do przychodni przyszpitalnej na Starynkiewicza. I tam też chciałabym rodzić,ze względu na ewentualne komplikacje przy porodzie. Niestety ten lekarz uważa że powinnam rodzić naturalnie,że powinnam jednak spróbować. Według opinii dwóch innych lekarzy (Luxmed i prywatnie) rozwiązanie powinno być przez cc. Jak byście zrobiły aby jednak rodzić na Starynkiewicza a rodzić przez cc?
Chodzę do lekarza do przychodni przyszpitalnej na Starynkiewicza. I tam też chciałabym rodzić,ze względu na ewentualne komplikacje przy porodzie. Niestety ten lekarz uważa że powinnam rodzić naturalnie,że powinnam jednak spróbować. Według opinii dwóch innych lekarzy (Luxmed i prywatnie) rozwiązanie powinno być przez cc. Jak byście zrobiły aby jednak rodzić na Starynkiewicza a rodzić przez cc?
reklama
Emol
On nie ma nic do gadania. Masz prawo zasięgnąć opinii innego lekarza i jeśli ten widzi podstawy do wypisania skierowania na cc, to prowadzący nie powinien komentować. A jeśli cokolwiek by powiedział to wystarczy powiedzieć że 2 specjalistów miało jednak odmienna opinie i posluchalas większości. A jak będzie coś jeszcze gadać to możesz pojechac mu po ambicji. Niestety niektórzy lekarze chcą tylko sn i już. Nie rozumieją ze czasami cc jest lepsze.
Są to porównywane porodu, inne części ciała bola + po cc 2 lata nie możesz być w ciąży ale czasami lepiej cc.
Są to porównywane porodu, inne części ciała bola + po cc 2 lata nie możesz być w ciąży ale czasami lepiej cc.
Podziel się: