reklama
Cześć, chyba spróbuję troszkę odświeżyć temat, bo informacje dość stare Jak jest teraz? Które szpitale najbardziej polecacie w Łodzi? Poród mam w kwietniu 2017, wiem, że jeszcze dużo czasu, ale wiecie, jak to jest. Myślałam o Medeorze, ale trochę przeraża mnie brak zaplecza neonatologicznego.
kama8-)
Zaangażowana w BB
Ja niestety nie znam tej pani doktor więc nie pomogę ale skorzystam z okazji że tutaj napisałaś i zapytam w jakim planujesz rodzić szpitalu? Co sądzisz o Madurowiczu i Matce Polce?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, nie ja dopiero ze starających się ale patrząc na temat zapytałam o panią doktor bo to kolejny gin z koleji u którego szukam pomocy ale więcej o mnie w wątku pcos [emoji21]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
No to po wizycie u Pani doktor. Jak na pierwszą wizytę było naprawdę dobrze, zobaczymy czy tak będzie dalej a teraz zapytam czy, któraś z was miała laparoskopowo usuwany torbiel i badaną drożność w ICZMP ?
Madwoman213
Zaciekawiona BB
Dziewczyny a czy jest tu jakaś z dala od Łodzi i może interesowała się Sieradzem i tamtejszą porodówką?
Ja matkę polkę odradzam stanowczo . Nie wiem jak w innych szpitalach ale do matki polki to bym się siłą chyba nie dała zaciąnąć. Po tym jak w pierwszej ciąży zasłabnęłam w domu, mieszkając akurat w łodzi popędziłam jak głupia do matki polki bo przecież to niby taki super szpital. I co? Lekarz zbadał mnie tylko i położył na oddział . Koniec opieki. W środku ciąży wylądowałam w szpitalu nie wiedząc w ogóle co jest grane . Ani usg ani ktg ani nic przez kolejne dni. Na obchodzie traktowana jak powietrze. A gdy zapytłam co dalej to usłyszałam tylko : skoro już zdarzało się pani w zyciu zemdlec to powinna pani wiedzieć ze to nie od ciąży ( tak tak jasne bo ciezarne nie mdleja a dziecko nie mogło nic ucisnąć ) . Stwierdzili ze musza zrobic badania neurgologiczne ale sprzet maja w naprawie i wogole nieczynny i mam lezec i czekac . Koszmar . Moje łzy a ich wrzaski bo zarwacam im głowe a sama powinnam wiedzieć ze to nie dziecko . Zero badań . Skończyło się wypisem na własną ręke i jechaniem do mojego ginekologa który to porobił wszystkie badania jak należy .
reklama
agunia2301
Fanka BB :)
Ja wlasnie chce w matce polce rodzic...lezalam dwa razy tam I naparwde mialam dobra opieke czulam sie tam.bezpieczna
Podziel się: