reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale, lekarze, położne - ŁÓDŹ I OKOLICE

Hej, jestem tu nowa. na początku września urodziłam córkę w Medeorze, jestem bardzo zadowolona - czysto, fachowo, lekarze na obchodzie delikatni, zainteresowani pacjentami, jeden lekarz zawsze brał do przytulania noworodka . Łazienka w pokoju. Jedzenie smaczne, dobrej jakości. Trafiłam na wysyp porodów i było ciasno bo dostawali łóżko ale tak to Ok. Polecam. Pytać jak coś ☺

reklama
Hej, jestem tu nowa. na początku września urodziłam córkę w Medeorze, jestem bardzo zadowolona - czysto, fachowo, lekarze na obchodzie delikatni, zainteresowani pacjentami, jeden lekarz zawsze brał do przytulania noworodka . Łazienka w pokoju. Jedzenie smaczne, dobrej jakości. Trafiłam na wysyp porodów i było ciasno bo dostawali łóżko ale tak to Ok. Polecam. Pytać jak coś [emoji5]
Ja urodziłam 12 wrzesnia i tez jestem bardzo zadowolona :)

Chyba warto wznowić/ uruchomić temat.
Kto Was prowadzi? Jesteście z kogoś wybitnie zadowolone lub nie? Ja byłam w 6 tygodniu prywatnie u dr Agnieszki Szukały. Generalnie wizyta jak najbardziej w porządku ale bede chyba szukać innego ginekologa ze względu na koszta (280zl wizyta z usg i opisem)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Chyba warto wznowić/ uruchomić temat.
Kto Was prowadzi? Jesteście z kogoś wybitnie zadowolone lub nie? Ja byłam w 6 tygodniu prywatnie u dr Agnieszki Szukały. Generalnie wizyta jak najbardziej w porządku ale bede chyba szukać innego ginekologa ze względu na koszta (280zl wizyta z usg i opisem)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja prowadzę ciążę u Justyny Wojtery w Medicoverze. Ciężko się do niej distać, ale faktycznie dobra jest. Pracuje też w Matce Polce, ale tam na bank rodzić nie będę. Mam za sobą poród w Koperniku i w Medeorze. A skoro Profamilia nie dostała kontraktu wrócę do Medeora.

No ja też jestem ciekawa opinii ale widzę, że ten temat nie jest jakoś super popularny , więc za wiele się nie dowiem zapewne .
Jestem w 2 ciąży, ale mam już dwa razy robione cięcie cesarskie (jedna ciąża pozamaciczna usuwana przez przecięcie brzucha) , także wątpię by mi zezwolili na naturalny poród. Nawet nie wiem czy chcę. Termin mam na marzec 2018. Zupełnie nie wiem jak teraz wygląda sprawa z porodówkami. Chodzi mi o porodówki na NFZ a nie takie , za które muszę płacić typu Profamilia czy Salve , no i takie gdzie mogę jechać na planowane CC bo muszę się na to szykować . W dodatku byłoby dobrze by mieli oddział neonatologiczny. Wcześniej wszystkie wizyty miałam w Madurowiczu , łącznie z porodem. Raz byłam w Matce Polce na HSG i w ciąży poronionej. Matka Polka jakoś nie kojarzy mi się dobrze i znam wiele złych opowieści od znajomych .

A zapomnniałam napisać . Obecnie ciążę prowadzi dr. Michał Pietrzak - przyjmuje w PARKOWA MED na 3-go Maja wizyta z USG 150zł
Wcześniej chodziłam do Gruszczyńskiej-Walczak na Piotrkowskiej - wizyta 120zł

Ostatnia edycja:
No ja też jestem ciekawa opinii ale widzę, że ten temat nie jest jakoś super popularny , więc za wiele się nie dowiem zapewne .
Jestem w 2 ciąży, ale mam już dwa razy robione cięcie cesarskie (jedna ciąża pozamaciczna usuwana przez przecięcie brzucha) , także wątpię by mi zezwolili na naturalny poród. Nawet nie wiem czy chcę. Termin mam na marzec 2018. Zupełnie nie wiem jak teraz wygląda sprawa z porodówkami. Chodzi mi o porodówki na NFZ a nie takie , za które muszę płacić typu Profamilia czy Salve , no i takie gdzie mogę jechać na planowane CC bo muszę się na to szykować . W dodatku byłoby dobrze by mieli oddział neonatologiczny. Wcześniej wszystkie wizyty miałam w Madurowiczu , łącznie z porodem. Raz byłam w Matce Polce na HSG i w ciąży poronionej. Matka Polka jakoś nie kojarzy mi się dobrze i znam wiele złych opowieści od znajomych .

A zapomnniałam napisać . Obecnie ciążę prowadzi dr. Michał Pietrzak - przyjmuje w PARKOWA MED na 3-go Maja wizyta z USG 150zł

W Salve teraz przyjmują też na NFZ. Tylko Profamilia została całkiem bez kontraktu. Możesz zadzwpnić lub pojechać do Salve dowiedzieć się co i jak.

Hej, jestem tu nowa. na początku września urodziłam córkę w Medeorze, jestem bardzo zadowolona - czysto, fachowo, lekarze na obchodzie delikatni, zainteresowani pacjentami, jeden lekarz zawsze brał do przytulania noworodka . Łazienka w pokoju. Jedzenie smaczne, dobrej jakości. Trafiłam na wysyp porodów i było ciasno bo dostawali łóżko ale tak to Ok. Polecam. Pytać jak coś ☺
A jaki lekarz Cię prowadził? Ja jestem pod opieką dr. Laskowskiego. Mogę mu w pełni ufać?

A jaki lekarz Cię prowadził? Ja jestem pod opieką dr. Laskowskiego. Mogę mu w pełni ufać?
Hej, rzadko zaglądam na maila i forum więc przepraszam za opóźnienie w informacji. Moją ciąże prowadziła dr Małgorzata Perenc (gabinet ul Wierzbowa 14). Miałam planowane cc robione przez dr Jarosława Lecha- złoty czowiek :)

reklama

Hej, w Salve czy Medeor już nie płacisz. W 36tc umawiasz się na tzw wizytę kwalifikacyjną do porodu. Zwykle robi je ordynator oddziału lub jego najbardziej zaufany lekarz. W Medeor kwalifikacje robi dr Krajewski, w a Salve ja miałam u Waldemara Lecha. Na takiej wizycie przedstawiasz komplet dokumentów i ustalasz czy poród naturalny czy masz wskazania do cc. Wyznaczają Ci termin cc i już.

Do góry