Madurowicz to najgorszy szpital. robia sobie doświatczenia na kobietach w ciąży , najpierw wyuwołuja porody a potem daja na wstrzymanie. Jesli juz ktoraś zacznie rodzic dostaje magiczny zastrzyk na powstrzymanie. To jest ich metoda na cofnięcie porodu aby sie nie przepracowac np. w święta. sama jestem tego przykładem. ja i moja córka miałyśmy godziny policzone.tylko pacjetki ordynatora oraz zony starzystów sa traktowane jak ksiezniczki.zwykłe pacjentki ktore oplacaja składki zus traktowane sa w sposób oburzajacy i nie etyczny.z takimi szpitalami sa podpisywane kontrakty przez narodowy fundusz zdrowia a pacjetki cierpia i ich dzieci jeszcze nie narodzone dzieci . co z tego ze maja nowoczesny sprzęt skoro obsługa szpitala jest nieetyczna i łamie przysiege hipokratesa.
oczywiscie jest również miły życzliwy personel ale to jest tylko niewielki procent tego lecz i tak musza tanczyc jak im zagra kalinko-ordynator. pozdrowienia dla czwartego pietra!!!
przestrzegam każda matkę czekająca na narodziny swego dziecka przed tym szpitalem!!!!!!!!!!!!!!!!
oczywiscie jest również miły życzliwy personel ale to jest tylko niewielki procent tego lecz i tak musza tanczyc jak im zagra kalinko-ordynator. pozdrowienia dla czwartego pietra!!!
przestrzegam każda matkę czekająca na narodziny swego dziecka przed tym szpitalem!!!!!!!!!!!!!!!!