reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpitale i prywatne kliniki POZNAN

Polną odradzam, kilka moich znajomych miało do czynienia z personelem oddziału i koszmar. Tam to jest po prostu, brzydko mówiąc, taśma... Dużo kobiet chce tam rodzić ze względu na bardzo dobrą neonatologię "w razie czego". Ale ogólnie kiepsko. Ja się zastanawiam nad Raszei - moja szwagierka tam rodziła i bardzo sobie chwaliła, tak samo kilka znajomych. Św. Rodziny też biorę pod uwagę.
Ja rodziłam w 2013 w Sw. Rodziny i bylam bardzo zadowolona

Napisane na Lenovo TAB 2 A8-50L w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny , a jakiego dr polecacie do prowadzenia ciąży? Poznań

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

11.07.17 miałam cc na Lutyckiej ogólnie zdania o tym szpitalu są podzielone jedne chcĄ rodzić tylko tam jedne narzekają że za długo czekają na akcje porodowe i nie robią szybciej cc...myśle że tak jest wszędzie. Ja miałam cudowną opieką ze względu na moje problemy w ciązy z sercem (groził mi rozrusznik) Połozne , pielęgniarki , lekarze przemili może jeden/jedna na 5 było wrednych... Miałam lekarza który tam pracował i prowadził mi całą ciąże nie narzekam. Ja polecam ten szpital.

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was miała wywoływany poród na Polnej?

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

Ja miałam CC z moich względów zdrowotnych i musiałam mieć kardiologa na miejscu więc byłam na Lutyckiej. Ogólnie leżałam tam w czasie ciązy dwa razy po dwa dni i większość pielęgniarek była ok. Lekarze też a już najlepszy ordynator wspaniały człowiek. Co do samej CC i zajęcia się mną nie mam żadnych pretensji wszystko było dobrze zorganizowane... Później już miałam pecha ponieważ akurat wtedy wszystkie sale były zajęte było prawdziwe baby boom! no i co takie położne pracy miały w h... więc czasu też nie miały że by się mną zając... ogólnie trafiłam na jedna zołze... reszta była ok. Jedyne co mnie wkurzało to pytania non stop dlaczego biorę butelki i chcę dokarmiać... brrr to chyba moja sprawa czym dziecko karmie... a Oliwka wogóle w nocy mi nie spała przez 5 dni i byłam jak zombie... jak jej dałam butelkę to troszkę pospała. Laktatorki były wkurząjące...młode laski i myślały że niewiadomo co. Ogólnie sama CC na plus.

Ja rodziłam na Lutyckiej. Za każdym razem trafiłam na super ekipę przy porodzie. Bardzo duży nacisk na karmienie piersią i fakt o butelki się czepiąją. Siostra z kolei miała tam dwie CC i również bardzo zadowolona.

Ja rodziłam na Lutyckiej. Za każdym razem trafiłam na super ekipę przy porodzie. Bardzo duży nacisk na karmienie piersią i fakt o butelki się czepiąją. Siostra z kolei miała tam dwie CC i również bardzo zadowolona.
Ja tez chce rodzic na Lutyckiej przez Cc... Mój lekarz prowadzący tam pracuje i on ma mi je robić.... Zastanawia mnie jak wygląda opieka po porodzie. Najbardziej bije się karmienia piersią bo w pierwszej 10 lat temu rodziłam na Raszeii i tam mnie tylko wyzywaly jak sobie nie radzilam

a kto Cię będzie ciął :)?
ja opiekę sobie chwaliłam, pomocne babeczki ale ja po 6h już śmigałam po oddziale... :)
przy CC na pewno pomogą.

reklama
Do góry