reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpital w Wejherowie

poród rodzinny w Wejherowie kosztuje 250 zł, ale nie płaci się tego na wejściu:-)
tylko podobno jak się wychodzi ze szpitala...
oj przekonamy się już niedługo, mam nadzieje zostały mi 3 dni do terminu :-) , ale mały coś wcale się nie pcha na ten świat :-(
a ja zamierzam rodzic bez ZZO bo chce być bardziej aktywna przy porodzie... :tak:
a ile kosztuje to nie wiem bo mówię ze na zawołanie to nie dają w tym szpitalu....
to życzę miłego, bezproblemowego porodu i koniecznie po powrocie opisz nam jak było i jak oceniasz opiekę, będzie nam miło :happy:
a jak jeszcze Cię nie gna do rodzenia :-), to w wolnej chwili opisz wrażenia ze szkoły rodzenia bo się nad nią zastanawiam :tak:

reklama
a no włąśnie czekamy na opisik twoich relacji z porodu:tak:
a co do zzo to ja juz mam 2 naturalne porody za soba i nie miałąm ani razu.Pierwszy porud w sumie 16 godzin,ale nie brałąm...jakoś dałąm rade,a 2 to nawet nie było by kiedy mi podac ,a rodziłąm w CZMP w łodzi i tam takie znieczulenie było za darmo,trzebabyło tylko podpisać papierek,że jest sie swiadoma i wiem czym moze grozic takie znieczulenie.ale wiem ,ze niektore kobitki powinny miec zrobione takie znieczulenie,kazda inaczej porod przechodzi...

Heja ;-)
szkoła rodzenia ok, bardzo miła pani położna ją prowadzi, spotkania są raz w tygodniu i jest godzinny wykład (no tak około bo bywały dłuższe) i godzinka ćwiczeń, spotkanie z panią neonatolog ze szpitala i panią terapeutką ogólnie ok :-)

no a na relacje z porodu to musicie niestety poczekać :-( bo coś moja dziecina się nie pcha na świat... mam termin na jutro czyli na 15 (i ten z obliczeń i z usg) ale nic się nie zapowiada a tak bym już chciała przytulic mojego Mieszka....

Heja ;-)
szkoła rodzenia ok, bardzo miła pani położna ją prowadzi, spotkania są raz w tygodniu i jest godzinny wykład (no tak około bo bywały dłuższe) i godzinka ćwiczeń, spotkanie z panią neonatolog ze szpitala i panią terapeutką ogólnie ok :-)

no a na relacje z porodu to musicie niestety poczekać :-( bo coś moja dziecina się nie pcha na świat... mam termin na jutro czyli na 15 (i ten z obliczeń i z usg) ale nic się nie zapowiada a tak bym już chciała przytulic mojego Mieszka....

dzięki za info o szkole rodzenia :happy: zachęciłaś mnie
a ile płaciłaś za nią?

ja też bym już chciała zacałować, poprzytulać moje Maleństwo i napatrzeć się na nie, a muszę jeszcze pół roku czekać :-D:zawstydzona/y: wieki!!!!

szkoła rodzenia chyba 200 (bo muszę przyznać że trochę zapomniałam, bo mam w ciąży takie problemy z koncentracją;-) )
ale jak się uczęszcza do szkoły rodzenia tam w szpitalu to poród rodzinny kosztuje 150 a nie 250 zł :-)

a ja nadal w domku dwa dni po terminie :-( i nic nawet mam wrażenie że się nie zapowiada, choć podobno to przychodzi nagle :tak: mam taką nadzieje...

szkoła rodzenia chyba 200 (bo muszę przyznać że trochę zapomniałam, bo mam w ciąży takie problemy z koncentracją;-) )
ale jak się uczęszcza do szkoły rodzenia tam w szpitalu to poród rodzinny kosztuje 150 a nie 250 zł :-)

a ja nadal w domku dwa dni po terminie :-( i nic nawet mam wrażenie że się nie zapowiada, choć podobno to przychodzi nagle :tak: mam taką nadzieje...

reklama
Do góry