To i ja posta z zapytaniem napiszę
Jestem co prawda dopiero w 25 tygodniu, więc czasu do rozwiązania jest sporo, ale przyznam że co raz częściej o tym myślę. Jest to moja pierwsza upragniona ciąża, z którą niestety od samego początku są jak nie jedne to drugie problemy, a trafiłam na taką gin prowadzącą, że narody klękajcie, bo tak ręce opadają. Nic się od kobiety nie dowiesz, a jak pojawia się problem to ta go tylko bagatelizuje uch.
Od maja jestem bardzo częstym gościem patologii ciąży, ale tam trafiłam na doktora Łabiaka, który jest tak rozmowny jak ja ostatnimi czasy wyspana
Mam zalecenie od okulisty do CC, popisał mi tam cosik w karcie ciąży, ale chciałam się Was Kobitki zapytać czy to wystarczy., czy potrzebuję jeszcze jakiegoś zaświadczenia? I czy to właśnie okulista ma mi je wystawić, czy moja prowadząca ciążę? I teraz dalej lecę z pytaniami
Jestem zdecydowana na Kopernika, ale chciałabym się dowiedzieć jak i gdzie konkretnie taki termin planowanej CC się tam załatwia? Mam wyciągnąć od kogoś tę informację na patologii, czy pytać w tej głównej rejestracji na parterze? Doczytałam mniej więcej jak wygląda u nich zabieg, ale żadna z Was nie wspomniała czy na sali podczas cięcia może być obecny ojciec dzieciątka albo jakaś inna bliska osoba? Przyznam że jakoś psychicznie by mi to pomogło
Jak to wygląda? Wolno czy nie wolno? Tata czeka na korytarzu, "wyciągają" malucha, oglądają z każdej strony
i dopiero przekazują tacie, czy trzeba jakoś specjalnie prosić? Jeśli nie to czy jest możliwość otulenia dzieciątka podkoszulkiem męża, by od razu się zaznajomiło z jego florą itd? No jak widać jak się ma problemy ze snem, to różne myśli łażą po głowie
Liczę że coś koleżanki podpowiecie