Bo raczej się brzuchol nie obniży tak łatwo jak przy ułożeniu główkowym. Bo niby co ma wejść do kanału rodnego? Normalnie obniża się, bo główka tam wchodzi... a my mamy główkę na górze
A co jest na poszczególnych piętrach? Wiem, że na dole jest ambulatorium, bo byłam tak kiedyś 2 razy na KTG. Przed świętami miałam skoki ciśnienia, więc kazali przyjechać na zapis. Wszystko się unormowało. A skoki ciśnienia były prawdopodobnie spowodowane zmieniającą się pogodą
Torbę mam spakowaną. Mam 3 koszule nocne, cienki szlafrok (słyszałam, że tam b.ciepło jest), 2 ręczniki duże, 1 mały, skarpetki, kosmetyki dla mnie (szampon, żel pod prysznic, płyn do higieny intymnej, pasta i szczoteczka do zębów itp.), 1op. podkładów na łóżko, 1op. podkładów bella mamma, majtki siatkowe, szczotkę i gumkę do włosów. Dzisiaj dokupię 2 butelki wody mineralnej i jakąś przekąskę typu wafle ryżowe, landrynki (jak będę musiała być na czczo to landrynkę zawsze można zjeść
). No i muszę tam jeszcze wsadzić kubek, sztućce... za radą koleżanki jakieś przyprawy typu sól i pieprz
I zastanawiam się czy nie spakować dla synka łapek niedrapek, skarpetek, tetry...
A Ty co masz w torbie?