reklama
mmasza - dzęki za info - poprzednie cc były tez planowe ale było to 16 i 11 lat temu
A jak z jedzeniem po cesarce - te parenaście lat temu dopiero na 3 dobę dawali... A i super że ściągają po 10 h - dla mnie ok
Im wczesniej tym lepiej - tak mi się wydaje
pierwsze jedzenie po 24h, czyli następnego dnia rano
dostajesz śniadanko i prawie równocześnie oddają Ci malucha już pod opiekę
Zdecydowanie masz rację, im wcześniej ściagną tym lepiej, ale w tamtym momencie tak wcale nie myślałam
Powodzenia życzę
Dzięki
Ja już chcę być po...
A tu do połowy listopada jeszcze trochę czasu jest
Pierwsze dostałam dopiero po 2 dobach a drugie jak zeszło znieczulenie - po 6 godzinach już mialam bo sie uparłam - teraz chyba zmądrzałam
hehe. Miłej nocy!
Hej mamusie
ja też mam zamiar rodzić w Krakowie na kopernika, zresztą lekarza mam prowadzącego Doktora Milewicza nie wiem czy słyszałyście?? Bardzo pomocny i skuteczny lekarz
. Za 2 tyg ostawiam fenoterol więc myślę że pójdzie szybciutko zwłaszcza że macica się stawia tak jakbym wcale tego fenoterolu nie łykała. Piszę również z zapytaniem czy rzeczywiście trzeba sobie dla dzidziusia wziąć tylko ciuszki na wyjście a całą reszte czyli pampersy itp tam zapewniają? Z góry dziękuję za odpowiedź
O tego to nie wiem - jak rodziłam 11 lat temu to wszystko mieli - teraz nie mam pojęcia a będę rodziła w listopadzie - ale jutro zapytam mojego lekarza - mój tez jest z Kopernika i nazywa się Tomaszczyk. A apropo stawiania sie macicy - ja jestem w 22 tc i tez mi się stawia tak 2-3 razy na dobę a nie biorę narazie żadnych leków oprócz witamin, żelaza i magnezu....
kolorowa20
Fanka BB :)
Tak, wszystko jest dla Dzidziusia, trzeba tylko zabrać rzeczy na wyjście. Czasami moze zabraknąć chusteczek czy kremu na odparzenia wtedy mówią żeby ktoś doniósł z domu 
reklama
Podziel się: