reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpital Uniwersytecki Kopernika - poród, położne, wasze wrażenia

Dzięki dziewczyny
Ja już też nie mogę doczekać się maleństwa i nie ukrywam że około 10 czerwca chcialabym urodzić. Pierwsze dziecko urodziłam 10 dni wcześniej, więc może i tym razem będzie szybciej.

reklama
Jordgubbe wielkie i serdeczne gratulacje!!!!!! cieszę się, że wszystko w porządku <jupi>

co do cięcia to strasznie długo im to zajęło - nie wiem może się coś przez 5 lat zmieniło :zawstydzona/y:, ale jak mnie cieli na Żeromskim to im to 25 minut zajęło :szok: o 10.10 mnie wzięli, o 10.20 Małego wyciągnęli a o 10.35 już mnie wywieźli na zwykłą salę :szok:

Hej, czytalam te wszystkie komentarze. Ja osobiscie nie mam jeszcze zadnych osobistych doswiadczen z tym szpitalem, ale bardzo duzo moim znajomych tam wlasnie rodzilo, dlatego ja dla bezpieczenstwa dziecka zdecydowalam sie wlasnie tam rodzic! Przez moj stan zdrowia bede miala cc, w grudniu. :)

Jordgubbe dzięki za informacje! Skoro piszesz, że dla pierworódek lepsze 2 piętro to mam nadzieję, że tam trafię:) Już się nie mogę doczekać, choć właśnie przeraża mnie pobyt w szpitalu i okres połogu...

kolorowa czemu boisz się połogu? Mi zleciało jedynie co to uciazliwe były te odchody poporodowe, ale po tygodniu przeszłam na zwykłe podpaski. A no i ja miałam mała infekcje wiec to troszkę dłuzej trwało. Ale tak poza tym to wiesz co naczytałam sie wlasnie o tym połogu itd a mnie zaskoczyło ze nie było tak zle.

Przepraszam jak nieskładnie napisałam.

Carmen korzystaj tak jak kolezanka wyzej pisała, moj maluch juz ma 4 miesiace nie wiem kiedy to zlecialo. Tak samo ciaza mi sie dłuzyła a tu bach po wszytskim :)

reklama
Do góry