reklama
bejbiszon
Fanka BB :)
Jordgubbe wielkie i serdeczne gratulacje!!!!!! cieszę się, że wszystko w porządku <jupi>
co do cięcia to strasznie długo im to zajęło - nie wiem może się coś przez 5 lat zmieniło
, ale jak mnie cieli na Żeromskim to im to 25 minut zajęło
o 10.10 mnie wzięli, o 10.20 Małego wyciągnęli a o 10.35 już mnie wywieźli na zwykłą salę 
co do cięcia to strasznie długo im to zajęło - nie wiem może się coś przez 5 lat zmieniło

Hej, czytalam te wszystkie komentarze. Ja osobiscie nie mam jeszcze zadnych osobistych doswiadczen z tym szpitalem, ale bardzo duzo moim znajomych tam wlasnie rodzilo, dlatego ja dla bezpieczenstwa dziecka zdecydowalam sie wlasnie tam rodzic! Przez moj stan zdrowia bede miala cc, w grudniu. 
kolorowa20
Fanka BB :)
Jordgubbe dzięki za informacje! Skoro piszesz, że dla pierworódek lepsze 2 piętro to mam nadzieję, że tam trafię
Już się nie mogę doczekać, choć właśnie przeraża mnie pobyt w szpitalu i okres połogu...
angelofdestroy
Zaangażowana w BB
Jordgubbe gratulacje
widze ze juz troche wiecej wyremontowane odkad ja tam byłam
Tak drugie pietro to bajka 
angelofdestroy
Zaangażowana w BB
kolorowa czemu boisz się połogu? Mi zleciało jedynie co to uciazliwe były te odchody poporodowe, ale po tygodniu przeszłam na zwykłe podpaski. A no i ja miałam mała infekcje wiec to troszkę dłuzej trwało. Ale tak poza tym to wiesz co naczytałam sie wlasnie o tym połogu itd a mnie zaskoczyło ze nie było tak zle.
Przepraszam jak nieskładnie napisałam.
Przepraszam jak nieskładnie napisałam.
angelofdestroy
Zaangażowana w BB
Carmen korzystaj tak jak kolezanka wyzej pisała, moj maluch juz ma 4 miesiace nie wiem kiedy to zlecialo. Tak samo ciaza mi sie dłuzyła a tu bach po wszytskim 
reklama
Podziel się: