Może mają jakieś nowe przepisy, bo Ja tam byłam ostatnio 16.04 na 4-tym KTG i nie musiałam mieć żadnych skierowań, poprostu na wizytę umawiali na dany dzień i kazali się rano zgłosić na KTG. Napewno twój Lekarz ginekolog prowadzący może takie skierowanie wypisać lub dopytaj się w diabetologii jak jesteś wcześniej 
Coraz więcej Kobiet decyduje się na poród w Szpitalu Uniwersyteckim, dodatkowo sporo osób jest spoza Krakowa ( Ja rodziłam 19.04 przez cc i na sali gdzie leżałam dzień wcześniej, na 5 osób tylko Ja byłam z Krakowa) i mają coraz większy problem z miejscami na salach po porodzie.
Coraz więcej Kobiet decyduje się na poród w Szpitalu Uniwersyteckim, dodatkowo sporo osób jest spoza Krakowa ( Ja rodziłam 19.04 przez cc i na sali gdzie leżałam dzień wcześniej, na 5 osób tylko Ja byłam z Krakowa) i mają coraz większy problem z miejscami na salach po porodzie.
:-)
jestem zarejestrowana na Patologii na 20 maja, a w poradni diabetologicznej na 10 maja. W Patologii już byłam na jednym KTG i powiedziano mi aby przychodziła tam na KTG, ale muszę mieć skierowanie.