Myślę że w takiej sytuacji jeżeli nie dadzą Ci skierowania na patologię (może to wynikać z faktu że jest to 35tyd a terminy w poradni są odległe), a Twój lekarz ginekolog nie zrobi teraz USG to jeżeli zacznie się akcja porodowa (pojawią się skurcze lub wody Ci odejdą) po przyjeździe do Szpitala powinnaś powiedzieć, że Dziecko nie było obrócone i masz wątpliwości czy się przez ten czas obruciło.
Porozmawiaj też z Dr. Witkiem, może jednak da Ci skierowanie do poradni patologii i tam Cię wcisną na wizytę.
Porozmawiaj też z Dr. Witkiem, może jednak da Ci skierowanie do poradni patologii i tam Cię wcisną na wizytę.
Pierwsza wizyte mialam u dr.Morawskiej a druga wlasnie u dr.Witka i nastepny raz ide tylko do niego bo przynajmniej sie interesuje pacjentem
Wizyte mam dopiero 12.04 ale w ten czwartek przejade sie tam bo mam skierowanie na badania i przy okazji pokaze pielegniarka notesik z cukrami - pewnie jak sie im nie spodoba to zarejestruja do lekarza
Narazie ODPUKAC cukier na czczo sie reguluje ale za to po sniadaniu skacze do 130![]()
Reszta OK...
xx
KTG mialam robione juz dwa razy z powodu bolu brzucha ale niestety nie na Kopernika
Denerwuje sie strasznie bo zostaly mi na dobra sprawe 4 tygodnie do rozwiazania a ja mam skaczace cukry i nadal niewiem jak jest ulozone dziecko...
Jakis czas temu mala byla ulozona posladkowo (badanie genetyczne i pierwsze KTG) potem na normalnej wizycie mala lezala jakos niby glowa do dolu ale kregoslup po skosie noi inaczej wtedy odczuwalam ruchy bo pod zebrami...
Teraz odczuwam ruchy bardziej w poprzekRaz z jednej strony a raz z drugiej i tak przypuszczam ze jak mala praktycznie cala ciaze lezala sobie poprzecznie to i teraz moze spowrotem tak lezy...
![]()