kasiamisia
Początkująca w BB
u mnie w ostatniej chwili lekarz zmienil szpital mialam miec cc w bielanskim a bede miala w orlowskim jakies informacje?? opinie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rodzilam w 2014, wszytsko było super. Napewno jeśli zajde w kolejna ciążę to będę też tam rodzic.Nikt nie rodził ostatnio w tym szpitalu?
hej dziewczyny, odnawiam temat szpitala Orłowskiego, chodzimy tam do szkoły rodzenia i mieliśmy zamiar właśnie tam rodzić ale kilka rzeczy mnie martwi - to moje pierwsze dziecko więc wybaczcie lekką panikę i niezbyt dobrą znajomość tematu, ale...
Przeraziły mnie 2 rzeczy:
- brak toalet w sali porodowej i poporodowej... nie wyobrażam sobie spaceru do toalety na korytarzu w bólu i z niewiadomo czym,przepraszam, że tak prosto z mostu, ale cieknącym, zwłaszcza po porodzie. Tym bardziej że wchodzą tam ludzie odwiedzający.
- 2 osobowa sala porodowa, nie widzieliśmy jej bo była zajęta, ale nie wyobrażam sobie rodzić przy kimś obcym, pomijam już drugą kobietę ale OBCEGO FACETA???? W tej sali odbywają się porody rodzinne...
będę wdzięczna za każdą opinię !