reklama
Jotemka
Fanka BB :)
Nina laktatory mają zazwyczaj regulację mocy ssania. W każdym razie medali ten co mamiła regulacje. W nawale pokarmu i tak najlepszym laktatorem jest dziecko które trzeba jak najcześciej przestawiać. Takie jest moje wielokrotne doświadczenie.
patuśka
A w jaki laktator warto zainwestować?
Co myślicie np. o takim?
Medela Laktator Mini Electric 006.2049 - Sklep internetowy Agito.pl
Co myślicie np. o takim?
A w jaki laktator warto zainwestować?
Co myślicie np. o takim?
Ja wlasnie byłam zdecydowana na Medele Mini, w ost momencie kupiłam Medele Swing na allegro w licytacji udało mi sie kupić za 230zł. Gdyby nie to ze trafil sie w dobrej cenie Swing to kupila bym Mini. Ogólnie Medela chyba prowadzi w rankingach laktatorów..
madziolina_p
jejku ja to sobie kupie, ale nie wiedzialam, ze one sa takie drogie
Evelinkaaa
Dziękuję dziewczyny za podpowiedzi na pewno się przydadzą :-) też myślałam o laktatorze ale też myślałam ze są tańsze no ale jak trzeba będzie to się kupi :-)
A jaki rozmiar ciuszków się bierze ? bo dostałam takie zupełnie malutkie 50 cmi nie wiem czy nie będą za małe ?
A jaki rozmiar ciuszków się bierze ? bo dostałam takie zupełnie malutkie 50 cmi nie wiem czy nie będą za małe ?
Viltutti
Ja mam taki zestaw do dojenia Laktator ręczny | Tommee Tippee dokładnie ten zamawiałam Zestaw Tommee Tippee laktator wkładki, butelka x3 (3867143398) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. 121zł za taki zestaw to myślę że niezbyt dużo.
Evelinkaaa
Viltutti super ten zestaw też na niego patrzyłam :-)
reklama
dagmar
Dziękuję dziewczyny za podpowiedzi na pewno się przydadzą :-) też myślałam o laktatorze ale też myślałam ze są tańsze no ale jak trzeba będzie to się kupi :-)
to a wcześniaka albo małą dzidzię. średnio do szpitala 56 ale przy Amelci musiałam mieć 62. Wypierz i zrób 2 woreczki 56 i 50 jak się dzidziuch urodzi to będziesz wiedzieć, czy te 50 używać, czy wydać