reklama
mamaprzedczterdziestką
Fanka BB :)
No to dobrze wiedzieć.Swoje normalne. Daja na wierzch taki fartuch.
Mało się tu kto udziela a nie mogę znaleźć innego wątku [emoji6]
Olusiaczek19
Będzie dobrze tyle ile ludzi tyle opiniNo to dobrze wiedzieć.
Mało się tu kto udziela a nie mogę znaleźć innego wątku [emoji6]
Właśnie moja córka z płaczem wraca z tego „szpitala”. Personel niemiły, niekompetentny, bez empatii. Synek mojej córki urodzi się chory, skraca sie jej szyjka, miała skierowanie na sterydy, ale nie dadzą, bo ... nie wiadomo. Nie powiedzieli tylko zrobili awanturę, ze się pyta po czym dali jej podpisać oświadczenie, ze mogła zadawać pytania. Totalna porażka. Jeśli jej synkowi cos sie stanie wyciągniemy konsekwencje. Zebraliśmy dowody. Nie polecam.
Agnieszeek
Zaciekawiona BB
Ja rodziłam w MSWiA i mogę wypowiadać się w samych superlatywach, zarówno jeśli chodzi o sam poród jak i o opiekę po porodzie. Ale wiadomo, ile osób tyle opinii. Jeśli Chodzi o biziel to znam osobiście tylko jedna opinie mojej koleżanki, która tam właśnie rodziła że względu na cukrzycę ciążowa. Studenci, długi poród zakończony ostatecznie cc, dziecko niedotlenienie. Może to tylko pojedynczy przypadek. Oby...
motylek24
Dziwne z tymi sterydami. Ja sterydy otrzymałam od razu na wejściu w 24 tc, potem jeszcze kolejne dawki w 28 tc.Właśnie moja córka z płaczem wraca z tego „szpitala”. Personel niemiły, niekompetentny, bez empatii. Synek mojej córki urodzi się chory, skraca sie jej szyjka, miała skierowanie na sterydy, ale nie dadzą, bo ... nie wiadomo. Nie powiedzieli tylko zrobili awanturę, ze się pyta po czym dali jej podpisać oświadczenie, ze mogła zadawać pytania. Totalna porażka. Jeśli jej synkowi cos sie stanie wyciągniemy konsekwencje. Zebraliśmy dowody. Nie polecam.
Dlatego rodzilam w miejskim. Narzekać nie mogę , pomimo że przy porodzie lekarki prowadzącej nie było. Wyżywienie super. Położne sympatyczne. Pomocne bardzo. Tym bardziej że rodziłam w marcu. Pierwsze dziecko. Sama byłam. No i w bizielu nie ma już poradni laktacyjnej. Jak szczęśliwie donoszę to drugie również tam planuje rodzic, pomimo że prowadząca ciążę tam już nie pracuje.
Dziwne z tymi sterydami. Ja sterydy otrzymałam od razu na wejściu w 24 tc, potem jeszcze kolejne dawki w 28 tc.
Dziękuje za odpowiedź. Córka tez tam sie wybiera urodzić synka.Ja rodziłam w MSWiA i mogę wypowiadać się w samych superlatywach, zarówno jeśli chodzi o sam poród jak i o opiekę po porodzie. Ale wiadomo, ile osób tyle opinii. Jeśli Chodzi o biziel to znam osobiście tylko jedna opinie mojej koleżanki, która tam właśnie rodziła że względu na cukrzycę ciążowa. Studenci, długi poród zakończony ostatecznie cc, dziecko niedotlenienie. Może to tylko pojedynczy przypadek. Oby...
No właśnie. To wszystko było totalnie dziwne.
No właśnie nic nie rozumiem. Z córka też dostała, bo problem był ten sam. Nie wiemy czy nie było ordynatora, bo to był 5 stycznia tuż przed swiętem czy co? Nie powiedzieli tylko mieli pretensje, ze pyta. Teraz jest juz po podaniu sterydów, prywatnie. Szyjka sie skraca nadal. Walczymy o każdy dzien. Trzymajcie prosze kciuki.Dziwne z tymi sterydami. Ja sterydy otrzymałam od razu na wejściu w 24 tc, potem jeszcze kolejne dawki w 28 tc.
reklama
motylek24
W Bizielu spędziłam trzy miesiące i sterydy podawali zawsze jak była taka potrzeba. Sterydy podają tylko wtedy jeśli istnieje duże prawdopodobieństwo porodu przedwczesnego, do tego sterydy działają tylko w określonym czasie. Z reguły oceniają czy jest taka potrzeba , czy nadal można czekać.No właśnie. To wszystko było totalnie dziwne.
No właśnie nic nie rozumiem. Z córka też dostała, bo problem był ten sam. Nie wiemy czy nie było ordynatora, bo to był 5 stycznia tuż przed swiętem czy co? Nie powiedzieli tylko mieli pretensje, ze pyta. Teraz jest juz po podaniu sterydów, prywatnie. Szyjka sie skraca nadal. Walczymy o każdy dzien. Trzymajcie prosze kciuki.
Sterydy otrzymałam w sobotę wieczorem, bo wtedy wylądowałam w szpitalu, nie jest to absolutnie decyzja ortynatora tylko lekarza dyżurującego.
Powodzenia, oby poród odbył się we właściwym czasie.