reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szpial w którym rodziłyście/zamierzacie rodzić?

dziewczyny,które mają termin porodu na kwiecień 2010,odezwijcie się...macie już swoich lekarzy albo położne?w którym szpitalu chcecie rodzić?ja jestem zdecydowana na czmp,ale szukam jeszcze lekarza...:-)

reklama
Witaj agniesiacom!

Jeżeli chcesz poczytac trochę o przebiegu porodów w Madurowiczu, o lekarzach, położnych, procedurach, rzeczach potrzebnych podczas pobytu w szpitalu itp. wejdź na stronę http://www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.php i wpisz w wyszukiwarce szpital im.Madurowicza. Tam po rozwinięciu wypowiedzi rodzących(trzeba kliknąc na + obok pierwszej linijki wypowiedzi) można bardzo dużo się dowiedziec.:tak:
Z tego co wiem bardzo chwalonym lekarzem pracującym w Madurowiczu jest dr.Wiliński. Przyjmuje prywatnie na ul.Kamińskiego, ma gabinet obok dr.Dudarewicza, u którego robię USG i z którego jestem baaardzo zadowolona.:happy2:

Pozdrawiam Cię gorąco:-)

z tego co wiem to od roku dr Wiliński nie pracuje już w Madurowiczu.
przyjmuje jak najbardziej na kamińskiego ale obecnie pracuje w Salwe na Szparagowej:tak:

Cześć Agniesiacom

Ja również mam termin na 24 grudnia....mój lekarz prowadzący pracuje w szpitalu Madurowicza w związku z tym również i ja będę tam rodzić...chodzę do dr. Sosnowskiego Dariusz...przyjmuje na placu pokoju...jeżeli będziesz chciała do niego numer telefonu napisz do mnie na prv to Tobie prześlę.....pozdrawiam
Karolina

Witam, ja rodzilam w Salve w kwietniu, byl to moj pierwszy porod i chociaz bylam nastawiona na porod naturalny to bylo cc.
Polecam ta klinike, jesli tylko stac cie i chcesz miec mile wspomnienia z opieki po porodzie, to nie zastanawiaj sie. Ja mialam cc, ze wzgledu na zagrozenie zycia malenstwa, powiem krotko: cc odbylo sie szybko i fachowo, zero komplikacji po, nawet nie potrzebowalam zbytnio pomocy w domu po powrocie ze szpitala. Co do ceny, nie wiem jakie obowiazuja teraz, bo mogly sie zmienic poza tym sa rozne opcje porodu-opieki, ja placilam wg cen obowiazujacych od marca.
Ale w cenie masz zawarte m.in. pieluszki, chusteczni, nawilzajace, kosmetyki dla malenstwa, podklady na lozko czy tez dla ciebie. Ja bylam w pokoju jednoosobowym na scianie wisial tv lcd, maz byl calymi dniami przy nas. A gdy malenstwo plakalo dluzej niz 20s pielegniarka pukala i pytala sie czy w czyms nie pomoc. Zawsze z usmiechem na ustach :-)
Wiecej jak cos na prv
Pozdrawiam

Laski a nie wiecie czy to prawda ze dzieci sa osobno niz matki?Jesli zabieraja dzieci i przywoza na karmienie tylko to ja chyba pojade do Rydygiera gdzie juz rodziłam.Nie mam zaufania po ostatnich akcjach w madurowiczu pozostawiania dziecka poza zasiegiem mojego wzroku.:no:

reklama
Do góry