reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szkoły rodzenia

Mońcia

Fanka BB :)
Miasto
Gdańsk
Witam ,
chciałam się zapytać o szkoły rodzenia (darmowe) w Gdańsku .
Zastanawiam sie nad pójściem do szkoły przy Szpitalu na Zaspie ,
czy zajęcia są darmowe dla przyszłej mamy i taty ?
czy tata musi płacić za takie zajęcia ??

i ogólnie jakie macie opinię na temat tej i innych szkół w Gdańsku / trójmieście / ??

reklama
december, ale jak wpiszesz na www.trójmiasto.pl w wyszukiwarce szkoły rodzenia , to tam któraś ze szkół to ta na Zaspie przy szpitalu , jutro idę tam się zapisać , więc jak wrócę i nie zapomnę tu wejść to napisze czego się dowiedzialam ;-)

Ja chodziłam na zaspę i bardzo mi się podobało, nie wszystkie ćwiczenia są z facetami ale chyba polowa. Na wykłady możecie razem chodzić cały czas. Za nic się nie płaci. Rodziłam też na zaspie i w godzinę było po sprawie :) Życzę szybkich porodów.

Do góry