reklama
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Dobrawa jak najbardziej gdy bede miala drugie dziecko to (jesli nic sie nie zmieni) bede chciala rodzic w Zeromskim. Ja najpierw trafilam na patologie bo mialam baaardzo niereguralne i slabe skurcze a odszedl mi krwisty czop. I normalnie caly czas byly polozne.
E
e.bru
Gość
Aż tak ciężko? Cierpliwości!
I koniecznie daj znać jakie wrażenia - i nie chodzi mi o rozmowę telefoniczną tylko zajęcia
I jak? udało się?
ciekawa jestem wrażeń, jeśli dotarliście
poloznakrk
Początkująca w BB
Co sądzicie o pomyśle powstania szkoły RADZENIA czyli opieki nad noworodkiem dla mam w ciąży i po porodzie ??
poloznakrk
Początkująca w BB
Chodzi tu o taki "kurs" który polegał by na doszkoleniu umiejętności wyniesionych ze szpitala. Kąpiel niemowlaka, masaż, pierwsza pomoc przedmedyczna, oraz jeden dodatkowy dzień dla każdej świeżo upieczonej mamy na dokładną naukę karmienia piersią (pozycje, technika itp...) Był by również kurs dla tatusiów z opieki nad maluchem przewijanie kąpiel higiena, pielęgnacja.
poloznakrk
Początkująca w BB
W każdym szpitalu położne/ pielęgniarki są 24 na dobę. zmiany są tylko od 7 -19 i od 19-7
poloznakrk
Początkująca w BB
Szkoła opieki nad noworodkiem - TAK czy NIE ? - www.ankietka.pl
Link do ankiety na ten temat. Ślicznie proszę o wypełnianie.
Link do ankiety na ten temat. Ślicznie proszę o wypełnianie.
reklama
Magda_Mr
Fanka BB :)
Hej
Czy mozecie mi napisac kiedy zapisywalyscie sie do szkoly rodzenia na Ujastku?? Jakie sa terminy?? Dzieki
Czy mozecie mi napisac kiedy zapisywalyscie sie do szkoly rodzenia na Ujastku?? Jakie sa terminy?? Dzieki
Podziel się: