reklama
Ag - KrK 89
Fanka BB :)
Ja planuję zahaczyć o kurs weekendowy, bo mąż ma niestety różne zmiany w pracy i na 4 tygodniowych zajęciach byłby może 1 raz a chce też iść;-). Wiec idziemy 19/20 października mam nadzieję, że to nie za późno..
angelika1609
a ja czekam na telefon bo maja zadzwonić kiedy zajecia sie zaczynaja bo kompletuja grupe, ale już nie moge sie doczekać :-)
Pieknaszyszunia
ja po pierwszej lekcji pt: kąpiel noworodka :-)
fajna sprawa, niby niektóre sprawy takie oczywiste a nie do końca...;-)
POLECAM
fajna sprawa, niby niektóre sprawy takie oczywiste a nie do końca...;-)
POLECAM
MamUśKaaa88
Magda przeniosłam się do odpowiedniego wątku Ty pewnie chodzisz w tych terminach od 11.09 d 13.11??? Patrzę, że następne zaczynają się 8.10 a kończą 10.12 (trochę późno ;/) Nie wiem czy w 9 miesiącu będzie mi się chciało toczyć na szkołę rodzenia Wygląda fajnie ta szkółka
Arteofbeauty
Zaangażowana w BB
Ja chodze z mezem bo zajecia sa bezplatne przy szpitalu w ktorym chce rodzic i zajecia prowadza polozne pracujace w szpitalu wiec od razu udalo sie nawiazac kontakt.
Polecam bo mozna duzo sie dowiedziec i mniej stresowac i zrozumiec ze polozna tez czlowiek i chce dla nas dobrze
Polecam bo mozna duzo sie dowiedziec i mniej stresowac i zrozumiec ze polozna tez czlowiek i chce dla nas dobrze
MamUśKaaa88
Arteofbeauty A można wiedzieć gdzie??? No ja też tak chciałam, ale nie mam meldunku w Wawie
Arteofbeauty
Zaangażowana w BB
na Inflanckiej mnie teściowie zameldowali w Waw tyle ,że czasowo bo nie chcialam wymieniac dowodu a kupuje w tym miesiacu mieszkanie wiec znow zmiana dowodu .
MamUśKaaa88
ooo i jak Ci się podoba tam szkoła rodzenia? Ja na inflanckiej prowadzę ciążę i też planuję tam rodzić
reklama
Arteofbeauty
Zaangażowana w BB
ja prowadze ciąże w BabkaMedica (Słomińskiego) bo w sumie mieszkam 10 pięter nad przychodnią wybrałam inflancką bo blisko (5min spacerem) a poza tym moja Pani dr.tam odbiera porody wiec szansa ,że na nią trafię jest szkoła rodzenia na prawde ok.Generalnie byly 2 zajecia ale co moge powiedziec - polozne to normalne fajne babki .
Jako jedyna z grupy z powiedzialam ze nie bede karmila piersia i nie chce by probowano mi dziecko przykladac i powiedziala ze spoko ze nie maja "terroru laktacyjnego" i mam sie nie stresować
Ogólnie polecam
Jako jedyna z grupy z powiedzialam ze nie bede karmila piersia i nie chce by probowano mi dziecko przykladac i powiedziala ze spoko ze nie maja "terroru laktacyjnego" i mam sie nie stresować
Ogólnie polecam