reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szkoła rodzenia.

reklama
Ja planuję zahaczyć o kurs weekendowy, bo mąż ma niestety różne zmiany w pracy i na 4 tygodniowych zajęciach byłby może 1 raz a chce też iść;-). Wiec idziemy 19/20 października mam nadzieję, że to nie za późno..

Magda przeniosłam się do odpowiedniego wątku :) Ty pewnie chodzisz w tych terminach od 11.09 d 13.11??? Patrzę, że następne zaczynają się 8.10 a kończą 10.12 (trochę późno ;/) Nie wiem czy w 9 miesiącu będzie mi się chciało toczyć na szkołę rodzenia ;) Wygląda fajnie ta szkółka ;)

Ja chodze z mezem bo zajecia sa bezplatne przy szpitalu w ktorym chce rodzic i zajecia prowadza polozne pracujace w szpitalu wiec od razu udalo sie nawiazac kontakt.
Polecam bo mozna duzo sie dowiedziec i mniej stresowac i zrozumiec ze polozna tez czlowiek i chce dla nas dobrze :)

na Inflanckiej :) mnie teściowie zameldowali w Waw :) tyle ,że czasowo bo nie chcialam wymieniac dowodu a kupuje w tym miesiacu mieszkanie wiec znow zmiana dowodu .

reklama
ja prowadze ciąże w BabkaMedica (Słomińskiego) bo w sumie mieszkam 10 pięter nad przychodnią :) wybrałam inflancką bo blisko (5min spacerem) a poza tym moja Pani dr.tam odbiera porody :) wiec szansa ,że na nią trafię jest :) szkoła rodzenia na prawde ok.Generalnie byly 2 zajecia ale co moge powiedziec - polozne to normalne fajne babki .
Jako jedyna z grupy z powiedzialam ze nie bede karmila piersia i nie chce by probowano mi dziecko przykladac i powiedziala ze spoko ze nie maja "terroru laktacyjnego" i mam sie nie stresować :)
Ogólnie polecam :)

Do góry