dominique.p
Fanka BB :)
Sandra, na razie to jeszcze "przyszła" teściowa, ale naprawdę jest super. Teść z resztą też. Oboje mają bardzo dużo ciepła i kultury osobistej i od momentu, kiedy ich poznałam, bardzo dobrze i swobodnie się przy nich czuję. A co najważniejsze, pomimo że mieszkają 150m od nas, to nie "siedzą nam na głowie" (może przez rok, jak tu mieszkamy, to byli u nas z 6 razy; częściej my ich odwiedzamy) i się do niczego nie wtrącają.
Mięśnie Kegla ćwiczyłam już przed ciążą i codziennie je nadal ćwiczę, chyba już z przyzwyczajenia. A od tygodnia ćwiczę też oddychanie przeponą (zalecił mi tak gin), bo to rozluźnia mięśnie brzucha, i nie dość, że szybciej przechodzą nieprzyjemne skurcze macicy, to dzidziole się po takim ćwiczeniu ruszają się bardzo, bo robi się więcej miejsca w brzuchu. Sprawdziłam - działa, więc polecam!!
Mięśnie Kegla ćwiczyłam już przed ciążą i codziennie je nadal ćwiczę, chyba już z przyzwyczajenia. A od tygodnia ćwiczę też oddychanie przeponą (zalecił mi tak gin), bo to rozluźnia mięśnie brzucha, i nie dość, że szybciej przechodzą nieprzyjemne skurcze macicy, to dzidziole się po takim ćwiczeniu ruszają się bardzo, bo robi się więcej miejsca w brzuchu. Sprawdziłam - działa, więc polecam!!