reklama
Justyna Markowska - ekspert BB
Psychodietetyczka- ekspert BB
Podbijam temat.
Może któraś Mamusia mogłaby polecić fajną szkołę rodzenia?
Może któraś Mamusia mogłaby polecić fajną szkołę rodzenia?
Moniorek
Fanka BB :)
Mi koleżanka polecała przy Żelaznej. Osobiście nie udało mi się tam zapisać, bo za późno zadzwoniłam... Ale na stronie Link do: Szkoły Rodzenia Centrum Medycznego "Żelazna" - Edukacja Szpital Żelazna są inne, podobno sprawdzone szkoły (kilka opinii na forach i pocztą pantoflową zasłyszanych). Z mężem będziemy się uczyć w szkole rodzenia przy Domu Narodzin na Żelaznej w lipcu )
Mi koleżanka polecała przy Żelaznej. Osobiście nie udało mi się tam zapisać, bo za późno zadzwoniłam... Ale na stronie Link do: Szkoły Rodzenia Centrum Medycznego "Żelazna" - Edukacja Szpital Żelazna są inne, podobno sprawdzone szkoły (kilka opinii na forach i pocztą pantoflową zasłyszanych). Z mężem będziemy się uczyć w szkole rodzenia przy Domu Narodzin na Żelaznej w lipcu )
Dzięki Moniorek za odpowiedź! O Żelaznej oczywiście też myślałam, bo chciałabym rodzić w Domu Narodzin. Niestety, Mamy z Mężem takie godziny pracy, że zajęcia popołudniowe, albo weekendowe zaczynające się w piątek wieczorem, nam kompletnie nie pasują. Z drugiej strony też nie chcemy jeździć przez pół Warszawy...
W końcu zdecydowaliśmy się Bajkową Szkołę Rodzenia na Ursynowie, zaczynamy w czerwcu
Przyznam, że nie zachwyciła mnie ta szkoła, ale to był właściwie jedyny dogodny termin dla nas
Moniorek
Justyna, najważniejsze, że Wam pasuje Daj proszę później znać, czy jesteś zadowolona. Mój mąż ma akurat blisko po pracy na Żelazną, a ja z Tarchomina jakoś się doczłapię Szczerze mówiąc jestem też zaskoczona popularnością szkół rodzenia: jest ich sporo, a wiele terminów zajętych.
okasia
A ja polecam szkołę rodzenia Beauty Mama na Włochach przy ul. Śląskiej 10. Jestem po 1/3 zajęć i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Grupa kameralna, prowadzące to bardzo merytoryczne i doświadczone osoby. Luźne, normalne podejście bez odchyleń w żadną skrajność.
Justyna, najważniejsze, że Wam pasuje Daj proszę później znać, czy jesteś zadowolona. Mój mąż ma akurat blisko po pracy na Żelazną, a ja z Tarchomina jakoś się doczłapię Szczerze mówiąc jestem też zaskoczona popularnością szkół rodzenia: jest ich sporo, a wiele terminów zajętych.
Dam znać na pewno. Pierwsze zajęcia mamy 7 czerwca
hej Dziewczyny,
czy macie jakieś doświadczenia, wnioski, uwagi , jezeli chodzi o szkoły rodzenia akredytowane przez Szpital Św. Zofii? Za wszelkie będe zobowiązana
Rozważam następujące:
- Szkoła Rodzenia Magdaleny Witkiewicz
- Szkoła Rodzenia Malgorztaty Gierady-Radoń
- Szkoła Rodzenia aKuku Magdalena Kukulska
Dzięki!
czy macie jakieś doświadczenia, wnioski, uwagi , jezeli chodzi o szkoły rodzenia akredytowane przez Szpital Św. Zofii? Za wszelkie będe zobowiązana
Rozważam następujące:
- Szkoła Rodzenia Magdaleny Witkiewicz
- Szkoła Rodzenia Malgorztaty Gierady-Radoń
- Szkoła Rodzenia aKuku Magdalena Kukulska
Dzięki!
reklama
Znalazłam szkole rodzenia której zajęcia prowadzone są na ul.Odkrytej w Figlach. Mają w planie zmianę lokalu i zajęcia gdzieś na Światowida. Ja zaczynam od 7 mająJustyna, najważniejsze, że Wam pasuje Daj proszę później znać, czy jesteś zadowolona. Mój mąż ma akurat blisko po pracy na Żelazną, a ja z Tarchomina jakoś się doczłapię Szczerze mówiąc jestem też zaskoczona popularnością szkół rodzenia: jest ich sporo, a wiele terminów zajętych.