reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szkoła rodzenia Warszawa

okasia

Fanka BB :)
Hej, może orientujecie się gdzie warto zapisać się do szkoły rodzenia. Będę bardzo wdzięczna za pomoc :)

reklama
Nie polecam szkoły rodzenia przy jagiellońskiej. Mało co się dowiedziałam a straciłam czas. Zero praktyki. :(

Mi koleżanka polecała przy Żelaznej. Osobiście nie udało mi się tam zapisać, bo za późno zadzwoniłam... Ale na stronie Link do: Szkoły Rodzenia Centrum Medycznego "Żelazna" - Edukacja Szpital Żelazna są inne, podobno sprawdzone szkoły (kilka opinii na forach i pocztą pantoflową zasłyszanych). Z mężem będziemy się uczyć w szkole rodzenia przy Domu Narodzin na Żelaznej w lipcu :))

Dzięki Moniorek za odpowiedź! O Żelaznej oczywiście też myślałam, bo chciałabym rodzić w Domu Narodzin. Niestety, Mamy z Mężem takie godziny pracy, że zajęcia popołudniowe, albo weekendowe zaczynające się w piątek wieczorem, nam kompletnie nie pasują. Z drugiej strony też nie chcemy jeździć przez pół Warszawy...

W końcu zdecydowaliśmy się Bajkową Szkołę Rodzenia na Ursynowie, zaczynamy w czerwcu :)
Przyznam, że nie zachwyciła mnie ta szkoła, ale to był właściwie jedyny dogodny termin dla nas :(

Justyna, najważniejsze, że Wam pasuje :) Daj proszę później znać, czy jesteś zadowolona. Mój mąż ma akurat blisko po pracy na Żelazną, a ja z Tarchomina jakoś się doczłapię :) Szczerze mówiąc jestem też zaskoczona popularnością szkół rodzenia: jest ich sporo, a wiele terminów zajętych.

A ja polecam szkołę rodzenia Beauty Mama na Włochach przy ul. Śląskiej 10. Jestem po 1/3 zajęć i jak na razie jestem bardzo zadowolona. Grupa kameralna, prowadzące to bardzo merytoryczne i doświadczone osoby. Luźne, normalne podejście bez odchyleń w żadną skrajność.

Justyna, najważniejsze, że Wam pasuje :) Daj proszę później znać, czy jesteś zadowolona. Mój mąż ma akurat blisko po pracy na Żelazną, a ja z Tarchomina jakoś się doczłapię :) Szczerze mówiąc jestem też zaskoczona popularnością szkół rodzenia: jest ich sporo, a wiele terminów zajętych.

Dam znać na pewno. Pierwsze zajęcia mamy 7 czerwca :)

hej Dziewczyny,
czy macie jakieś doświadczenia, wnioski, uwagi :) , jezeli chodzi o szkoły rodzenia akredytowane przez Szpital Św. Zofii? Za wszelkie będe zobowiązana :)
Rozważam następujące:

- Szkoła Rodzenia Magdaleny Witkiewicz
- Szkoła Rodzenia Malgorztaty Gierady-Radoń
- Szkoła Rodzenia aKuku Magdalena Kukulska

Dzięki!

reklama
Znalazłam szkole rodzenia której zajęcia prowadzone są na ul.Odkrytej w Figlach. Mają w planie zmianę lokalu i zajęcia gdzieś na Światowida. Ja zaczynam od 7 mają :)

Do góry