reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

szkoła rodzenia czy nie ???

My się zdecydowaliśmy na szkołę rodzenia przy szpitalu u nas w mieście, chociaż w nim rodzić nie będę- jest blisko i za darmo, a myślę ze uczą wszędzie tego samego- jakby co to dowiem się od was :) może jutro pójdę i zapiszę nas. Mąż będzie też chodził, bo jest z deka przerażony, myślę że jak wszystkiego dowie się od specjalisty, to się nauczy i oswoi z czekacjącym na nas zadaniem :)

reklama
Witam, troszkę mnie nie było ale już nadrabiam zaległości. Anusia z tego co wiem to zajęcia są organizowane na bieżąco. Odbywają się one dla 12 par a chętnych jest bardzo dużo więc organizują zajęcia i w późniejszych terminach. Co dwa tygodnie rozpoczynają się nowe kursy więc jak wrócisz to na pewno bez problemu będziesz mogła się zapisać. Pozdrowionka dla wszystkich mam i i ich brzuszków:)

Jak ja bym sie zapisala do szkoly rodzenia bo juz 28 tydzien sie zbliza to niestety ale moj ukochany nie moglby ze mna chodzic bo pracuje do puzna .. :mad: :( :( :( :( :-[ i cio wtedy? bede naprawde sie "glupio" czula jak kazda mama bedzie miala swojego mezczyzne a ja nie :-[ :-[

Caro a moze przyjaciolka, albo mama moglaby z Toba chodzic wiem ze czesto tak dziewczyny chodza bo mezowie nie moga albo sa same, tak mi sie wydaje, ja chodzila nie bede tak jak pisalam licze na wasze podpowiedzi :pPozdrawiam

Z te go co wiem to w 28 tyg spokojnie mozesz sie zapisac do szkoly rodzenia, bo przeciez uczeszcza sie najwczesniej od 7 miesiaca. Widzisz Caro ja tez nie bede chodzic z tatusiem dzidzi bo on nie moze przyjechac do Polski na razie, wiec poprosze siostre, wiele dziewczat podobno tak robi. Pozdrawiam. Ania

reklama
witam
a my dzis zapisalismy sie do szkoly rodzenia przy szpitalu w ktorym na 99% bedze porod (Unia Lubielska - Szczecin)
konczy sie nam 25 tydzen... a zajecia zaczynaja sie w 27:) i zupelnie bezproblemowo

Aniolekk

ps Narazie tatus jest happy... i jakos nieprzyjmuje sie ale to zobaczymy po 1 zajeciu:)

Do góry