reklama
Kania78
...
Sarisa nie wiem, nawet nie wiedziałam że to płatna szczepionka.
A na co teraz szczepić będziecie??? odra/świnka/róża???
Kurczę przed nami też, ale Oliwia wiecznie zakatarzona więc boję się szczepić ją... zwlekamy ile się da, na razie z przychodni nie dzwonią.
A na co teraz szczepić będziecie??? odra/świnka/róża???
Kurczę przed nami też, ale Oliwia wiecznie zakatarzona więc boję się szczepić ją... zwlekamy ile się da, na razie z przychodni nie dzwonią.
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
My się umówiliśmy dzisiaj na odrę,świnkę, różyczkę chciałam zaszczepić jak będzie po 15 miesiącu tak i więc już jest, z przychodni i tak się dawno już upominali ale ja przeciągałam. We wtorek 17 stycznia będziemy się szczepić, dobrze że małż ma wtedy urlop to nie będę sama przez to przechodziła. Na samą myśl mi źle:-(.
onesmile
Świat według Pafffcia
My idziemy na MMR+PCV w ten czwartek
natolin
Fanka BB :)
My jakoś pod koniec miesiąca idziemy na szczepienie (oczywiście o ile będzie nasza dr, bo do innej nie pójdę). Tylko jeszcze nie wiem czy najpierw zaszczepimy na pneumokoki czy odra/świnka/różyczka. Zobaczymy. U nas nie poganiają, ale może dlatego, że to duża przychodnia i pewnie ciężko im się dopatrzeć ;-)
Jak to jest z pneumo- szczepiąc dziecko, które ukończyło rok daje się jedną dawkę czy dwie? Co innego wyczytałam a co innego mówili mi w przychodni. Chyba, że tam mnie babka źle zrozumiała (może menigo jest jedna?)
Kania za ospę płaciłam 150zł za każdą dawkę (są dwie).
Kania za ospę płaciłam 150zł za każdą dawkę (są dwie).
reklama
Podziel się: