reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szczepionki

reklama
My po szczepieniu dziś. Mała waży 6200 i ma 64 cm . urosła 5 cm i przytyła kilogram. Martwi mnie tylko fakt, ze jeszcze nie podwoiła masy urodzeniowej. Ale drugie szczpienie zaliczone:) i moja malutka taaaaaaaaaaaaka dzielna. Ja sie tak zestresowałam, ze tak jej nóżke ścisnełam, że az cała czerwona miala i przy pierwszej troszke zapłakała a druga nic ani łzy - fakt małż machał grzechotką (uwaga skupina na niej i super) wiec juz 3 szczepienia za 6 tygli sie nie boje.

My po szczepieniu dziś. Mała waży 6200 i ma 64 cm . urosła 5 cm i przytyła kilogram. Martwi mnie tylko fakt, ze jeszcze nie podwoiła masy urodzeniowej. Ale drugie szczpienie zaliczone:) i moja malutka taaaaaaaaaaaaka dzielna. Ja sie tak zestresowałam, ze tak jej nóżke ścisnełam, że az cała czerwona miala i przy pierwszej troszke zapłakała a druga nic ani łzy - fakt małż machał grzechotką (uwaga skupina na niej i super) wiec juz 3 szczepienia za 6 tygli sie nie boje.

spokojnie dziecko około 4 miesiaca podwaja wage. wiadomo tez wieksze pozniej a mniejsze wczesniej. Moja juz potroiła ;-)

sariska, gratuluję odważnej córci!!! i cieszę sie że możesz sie śmiać teraz ze swojego stresu:D:D:D co do wagi,młoda też nie podwoiła 3180/5260 - waga piórkowa

nie da sie zaprzeczyc, onesmile:D:D:D ona wszystko robi po swojemu i w asyście;)))))))) a twój syncio taki słodziak że wybaczyłabym mu kwaśną minkę przy kłuciu! tym bardziej że ja osobiscie mdleję;))))))) :*dla was!!!!!!!!!!!

my też dziś po szczepieniu. pierwszy raz bez gorączki.

chyba dlatego, że dziś bez tego paskudnego wzw...

reklama
mój wzw dobrze znosi, a pielęgniarka mówiła, że to akurat nie powoduje u dzieci żadnych dolegliwości

Do góry