reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia

reklama
Mamy juz termin na szczepienie przeciw odrze, różyczce i śwince- 15 luty
obawiam sie troszke, muszę przypilnować Zosi zeby byla całkowice zdrowa , był u nas przypadek że dziecko po tej szczepionce przestało mówić.
A ta szczepionka jest refundowana ?(ostatnio kupowałam te skojarzone i nie wiem czy tą tez mam wykupić...
orientujecie się?

o rany znow sie zaczynaja szczepienia :szok::szok:my mamy po 20 lutym czyli po roczku kolejne strzały i ostatni na pneumokoki

ojej IRTASIA tego nie doczytalam....dopiero dobra duszyczka mi powiedziala ze ktos mnie o cos pyta. ;-):-)
dzis mielismy szczepionkle 6 w jednym i pneumokoki.
razem mielismy juz 4 razy 6 w jednym (INFARIX) plus pneumokoki (PREVENAR) i
1 razPRIORIX TETRA czyli swinka rozyczka i cos jeszcze
a jak bylo u WAs IRTASIA?

za piec tygodni ostatnia szczepionka (chyba znow rozyczka itp9 I POTEM ZE 4 lata przerwy.

IRTASIA szczepili JEnni na meningokoki?

susumali Jenni dostala narazie 6 wciagu 3 miesiecy:szok:

15.06.07-Infanrix hexa
18.06.07-Prevenar
23.07.07-Infanrix hexa
23.07.07-Prevenar
15.08.07-Infanrix hexa
15.08.07-Prevenar

I nic z tego niewiem:baffled: nawet na co to ma :baffled:

no to w sumie JENNI dostala 3 razy 6 w jednym (infarix) i 3 razy pneumokoki (prevenar) czyli o jeden raz mniej z kazdego rodzaju niz LAila. no i jeszcze nie miala przeciw rozyczce swince itp . Bo nam robil zawsze po 2 szczepionki za jednym zamachem a Jenni osobno widac.

a na co jest napisane w ksoiazecce zdrowia na nalepce ze szpitala...

reklama
Do góry