reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
My idziemy na szczepienie dopiero 16, a powinnam małą zaszczepić po 24 kwietnia, ale w związku z wyjazdem 26 do rodziców "na maje" dałam spokój, bo bałam się żeby nie zagorączkowała. Przed nami był taki szmat drogi (600 km) , że się trochę obawiałam szczepić przed wyjazdem. No i jakbym coś wyczuła, po przyjeżdzie mała dostała katarku i trochę kaszlała. Szczepimy skojarzonymi, tym razem 5 w 1. a na grypę też będe szczepić, bo odkąd się wszyscy szczepimy to nie chorujemy. Swoją starszą szczepię odkad skończyła 4 latka i odkąd to robię skończyły się choróbska. Dlatego ja złego słowa nie powiem na dodatkowe szczepienia.
agata24
Mamy lutowe'07 Początkująca(y)
AMBEWA widzę że Hania pięknie przybiera na wadze chyba nie zły z niej pulpecik:-)
TYCIA ja wczoraj zaspokojiłam swoją ciekawość i jak byłam u lekarz z małym to go zważłam sobie i waży 5400g.W pięć tygodni przybrał 700g.:-):-)
TYCIA ja wczoraj zaspokojiłam swoją ciekawość i jak byłam u lekarz z małym to go zważłam sobie i waży 5400g.W pięć tygodni przybrał 700g.:-):-)
Wczoraj mala dostala pentaxim i fakt, plakala przy szcepieniu, ale potem caly dzien nie wiedzialam zadnych oznak ze z dzieckiem jest cos nie tak. normalnie si smiala, gaworzyla, bawila na macie, tylko opoludniowa drzemk zrobila sobi bardzo dluga bo az 4 godziny. pozatym nic. chyba naprawde aniolek mi sie trafil
za szczepionke zaplacilam tylko 100 zl. pneumokoki mamy zaplanowane po ukonczeniu 6 mies zycia
za szczepionke zaplacilam tylko 100 zl. pneumokoki mamy zaplanowane po ukonczeniu 6 mies zycia
Kasiad,to wiesz co to znaczy...wczoraj mala tak plakała,że ja prawie z nią.Im starsza,tym jest gorzej,a w domu też masujemy,ale oczywiście jest histeria straszna,jak ktos dotyka jej szyjki.
Nuśka 23 jakoś tam wytrzymam te jej płacze,byleby jej to pomogło!mam nadzieję,że twoje maleństwo tez wkrótce da Ci troszkę odpocząć
Nuśka 23 jakoś tam wytrzymam te jej płacze,byleby jej to pomogło!mam nadzieję,że twoje maleństwo tez wkrótce da Ci troszkę odpocząć
sawa13
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
czesć kobitki normalnie nie mam czasu zeby tu przesiadywać ale staram się was co jakiś czas podczytywać a i tak mam niezłe tyły . ja właśnie niedawno wróciłam z małą od szczepienia , ja szczepie skojarzonymi natomiast co do pneumokoków to zdecyduję sie na tą szczepionkę jak mała będzie większa natomiast teraz moja pediatra doradziła mi rotawirusy i właśnie dzisiaj ją też zrobiłyśmy. mała beczała okrutnie bo choć to szczepionka doustna to ona pluje wszystkim co nie jest cycusiem mamy..
na szczęscie teraz śpi co w dzien niestety rzadko się jej zdarza dlatego mnie tu nie ma a w nocy to jestem już tak padnieta że idę spać razem z wiktorią.
mam nadzieję jeszcze tylko ze będzie wszstko dobrze bo boję sie jakichkolwiek reakcji poszczepiennych..
na szczęscie teraz śpi co w dzien niestety rzadko się jej zdarza dlatego mnie tu nie ma a w nocy to jestem już tak padnieta że idę spać razem z wiktorią.
mam nadzieję jeszcze tylko ze będzie wszstko dobrze bo boję sie jakichkolwiek reakcji poszczepiennych..
reklama
Podziel się: