reklama
Princi dokladnie:-):-):-)tylko zapomnialas do tej bajeczki dodac gaworzenie;-)Moje dziecko bajka..... spi caly dzien hyhy a jak nie spi to sie smieje! Alleluja!
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
A my juz po drugim szczepieniu Nie bylo tak zle. Troche poplakala ale juz po ubrana w aucie zasnela. Potem w domku ja nakarmilam i poszlysmy na spacer. teraz dosypia tradycyjnie w wozki i od czasu do czasu zakwili. Albo jej sie przypomina albo troszke ja te nozki bola. No ale mam nadzieje ze jak pon pierwszytm bylo wszystko ok to teraz tez bedzie )))
henrietta5
Fanka BB :)
ja cały czas sie zastanawiam co zrobić, są drogie i to okropnie
wlasnie bardo drogie,a ciagle reklamy nadaja by szczepic.;--(ja cały czas sie zastanawiam co zrobić, są drogie i to okropnie
Mój synek wziął już jedną dawkę rotawirusa a 22 grudnia weźmie drugą. Całe szczęście są tylko dwie dawki :-) bo faktycznie jest to strasznie drogie 330 zł piechotą nie chodzi:-) Długo się zastanawiałam czy mu to dać, ale lekarz mnie przekonał. W szpitalu bardzo łatwo złapać rota a istniało prawdopodobieństwo że Malick może tam wylądować bo urodził się z zapaleniem płuc. Całe szczęście jest zdrowiusieńki :-)
reklama
Podziel się: