marczelitto85
wurcel purcel
a ja wierzęlaska ma niezle na banijakaś sekciara pewnieTo chyba prowokacja.
Nie wierzę, że ktoś naprawdę tak myśli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja wierzęlaska ma niezle na banijakaś sekciara pewnieTo chyba prowokacja.
Nie wierzę, że ktoś naprawdę tak myśli
mnie by chyba glowa zaczela bolec jak bym posluchala Radia Maryja
Dziewczyny!!! ABSOLUTNIE NIE SZCZEPCIE SIE!!! ANI NIKOGO! nie wiem czy jestescie wierzące czy nie ale wiem że MATKA BOŻA OSTRZEGA PRZECIWKO TEJ SZCZEPIONCE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Dużo osób po niej umiera...
wogóle ona nie pomaga...słuchajcie na ten temat Radia Maryja!!! wypowiadaja sie lekarze.
O Matko! Weszlam na ten watek przypadkowo, ale powiem Wam szczerze, ze sie dawno tak nie usmialam Musze zerknac na inne wypowiedzi Anulki, bo sie ciekawie zapowiadaDziewczyny!!! ABSOLUTNIE NIE SZCZEPCIE SIE!!! ANI NIKOGO! nie wiem czy jestescie wierzące czy nie ale wiem że MATKA BOŻA OSTRZEGA PRZECIWKO TEJ SZCZEPIONCE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Dużo osób po niej umiera...
wogóle ona nie pomaga...słuchajcie na ten temat Radia Maryja!!! wypowiadaja sie lekarze.